Tradycyjnie z chlebkiem z Kępy ?
2014.12.06 - IV Opolskie Grudniowe Dni Porterowe
Collapse
X
-
-
Czy macie jakieś limity ilościowe/jakościowe? Bo ta moja piwnica to koncernowa jakaś, lekko muśnięta zębem czasu.Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
-
Dyczkin limitów nie ma i nakazów odgórnych też nie ma. Zapraszamy
Dadek no wiesz co, połam sobie rączkę lewą i na L-4Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
-
Czy jedzie ktoś z Wrocławia lub okolic? Wspólnie można więcej .Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
-
Tajemnicą poliszynela jest, że Dadek w końcu dostał na ten weekend przydział na brygadę tramwaju numer 10 i będzie mógł pojechać do Biedronki na Powstańców Śląskich po Sarmackie. Więc na co mu portery, sami rozumiecie...Last edited by Pendragon; 2014-12-04, 23:50.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Kurde musimy zacząć robić tę imprezę w lutym- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
-
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
-
Zaczynamy jutro kole 16.00, jakby ktoś coś itp. itd.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
-
Comment