Minizlot/Podzlot 2011

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • żąleną
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2002.01
    • 13239

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedzi
    Bez napinania żeby zdążyć na piłkę. Sorki ale nie po to tłuczemy się przez całą Polske żeby tam siedzieć 1,5 dnia.
    Jakim cudem czwartek wieczór, piątek i sobota złożyły ci się w 1,5 dnia?

Ok, wiedziałem że nie mogę oczekiwać zrozumienia od bandy ochla... hedonistów (już widzę ten niedzielny wypad w góry ) Mam nadzieję, że jest rano jakiś pekaes do Wrocławia, tylko ile teraz jedzie się z Wrocka do Warszawy?

Comment

• iron
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      🍼🍼
      • 2002.08
      • 6765

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedzi

Ok, wiedziałem że nie mogę oczekiwać zrozumienia od bandy ochla... hedonistów (już widzę ten niedzielny wypad w góry ) Mam nadzieję, że jest rano jakiś pekaes do Wrocławia, tylko ile teraz jedzie się z Wrocka do Warszawy?
      Z tego co wiem to od 6 do 7 godzin zależy od planowanego spóźnienia
      bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
      Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
      Rock, Honor, Ojczyzna

Comment

• Marusia
        Marszałek Browarów Rzemieślniczych
        🍼🍼
        • 2001.02
        • 20221

To i tak długo, przecież normalnie to byłaby jedynie noc z czwartku na niedzielę
        www.warsztatpiwowarski.pl
        www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• Krzysiu
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2001.02
          • 14936

... Mam nadzieję, że jest rano jakiś pekaes do Wrocławia, tylko ile teraz jedzie się z Wrocka do Warszawy?
          W niedzielę rano z Rzeczki nie ma nic, najbliżej z Walimia Walim Trans. Z Wałbrzycha są autobusy Guliwera do Wrocławia, tu masz rozkład jazdy. Na PKS nie licz, bo na liniach do Wrocławia działa w postaci szczątkowej.

Rzeczka to straszliwe zadupie, a z miejsca, gdzie będziecie kwaterować, do przystanku masz i tak ponad pół godziny marszu.
          Last edited by Krzysiu; 2011-11-05, 07:42.

Comment

• Pendragon
            Generał Wszelkich Fermentacji
            🥛🥛🥛
            • 2006.03
            • 13952

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedzi
            W niedzielę rano z Rzeczki nie ma nic
            A jednak jest bus o 7:20. Nie będę się trzeci raz powtarzać - szczegóły post #155.

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• dyczkin
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2011.05
              • 3657

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedzi
              No właśnie miałem napisać że te busy nie kursują w święta i niedziele. Ale jest inna firma, która wykonuje 3 kursy codziennie. Pisałem już o tym wcześniej.
              Z Wałbrzycha (ul. Sikorskiego) do Rzeczki: 6:30, 10:15, 15:10
              Z Rzeczki do Wałbrzycha: 7:20, 11:07, 16:10 (dni robocze), 16:50 (ndz. i św.)
              A jednak jest bus o 7:20. Nie będę się trzeci raz powtarzać - szczegóły post #155.
              Występuje pewna niedokładność
              Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!

Moje warzenie // Piwny Wojownik

Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń

Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820

Comment

• Pendragon
                🥛🥛🥛
                • 2006.03
                • 13952

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin Wyświetlenie odpowiedzi
                Występuje pewna niedokładność
                Jaka?

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• dyczkin
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2011.05
                  • 3657

Mam nadzieję, że jest rano jakiś pekaes do Wrocławia, tylko ile teraz jedzie się z Wrocka do Warszawy?
                  Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedzi
                  W niedzielę rano z Rzeczki nie ma nic, najbliżej z Walimia .
                  Z Rzeczki do Wałbrzycha: 7:20, 11:07, 16:10 (dni robocze), 16:50 (ndz. i św.)

16.50 to nie rano
                  Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!

Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820

Comment

• Pendragon
                    🥛🥛🥛
                    • 2006.03
                    • 13952

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin Wyświetlenie odpowiedzi
                    16.50 to nie rano
                    A to trzeba czytać ze zrozumieniem, skoro już zabrałeś się za tak dokładną analizę
                    Wcześniej pisałem wyraźnie, że jeżdżą 3 kursy codziennie - o 7:20 i 11:07 zawsze o tej samej porze, a po godz. 16 w zależności od dnia minuty są inne.

Comment

• dyczkin
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2011.05
                      • 3657

Busy do rzeczki jeżdżą. Rozkład: http://www.walimtrans.pl/page3.php Trzeba zwrócić uwagę, że połowa kursów kończy się w Walimiu.
                      Jest tez druga firma (Baraniec) z kilkoma kursami:
                      Wałbrzych - Rzeczka: 6:30 (codz.), 10:15 (codz.), 15:10 (pon-sob)
                      Rzeczka - Wałbrzych: 7:20 (codz.), 11:07 (codz.), 16:10 (pon-sob), 16:50 (ndz)
                      ...Z Rzeczki do Wałbrzycha: 7:20, 11:07, 16:10 (dni robocze), 16:50 (ndz. i św.)
                      #22 dokładniejszy niż #155 .A więc jednak niekonsekwencja
                      Życzę wszystkim wielkiej nuuudy

Comment

• Pendragon
                        🥛🥛🥛
                        • 2006.03
                        • 13952

No dobra, teraz zmusiłeś mnie do weryfikacji
                        O 16:10 w soboty też jeździ...
                        Ponadto w sobotę 12 listopada są wykonywane 4 kursy WalimTransu (te oznaczone na rozkładzie na ich stronie Fb), ale chyba nikt i tak z tego by nie korzystał, więc nie będę się rozpisywać.
                        11 i 13 listopada tylko te 3 wcześniej wspomniane kursy.
                        Last edited by Pendragon; 2011-11-05, 10:52.

Comment

• Marusia
                          Marszałek Browarów Rzemieślniczych
                          🍼🍼
                          • 2001.02
                          • 20221

Dalszy ciąg informacji: w Rzeczce nie ma sklepu - najbliższy jest 5 km od naszego miejsca imprezy.
                          Kuchnia jest czynna do 22.00.
                          Śniadania są po 10 zł - bardzo duże porcje, jadłam i twierdzę, że jedno śniadanie na 2 osoby wystarczy O ile oczywiście nie zmniejszyli porcji od jesieni 2010, ale pytałam przed chwilą i usłyszałam, że duże są.
                          Wegetarianie na sobotnią kolację wybiorą sobie coś z menu, są różne pierogi, lazania wegetariańska i inne smakołyki. Myślę, że jak ktoś będzie miał jakieś propozycje możliwe do wykonania nie widniejące w karcie to też da się załatwić, ale Żą niech na wszelki wypadek weźmie plecak bułek z serem żółtym i czosnkiem

Piwo: w poniedziałek spróbuję jeszcze z Ciechanem/Lwówkiem, bo mają dystrybucję na miejscu, oraz do Marka do Ambera zadzwonię w sprawie kozła/portera.
                          www.warsztatpiwowarski.pl
                          www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• fidoangel
                            Major Piwnych Rewolucji
                            🥛🥛🥛
                            • 2005.07
                            • 3489

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzi
                            do Marka do Ambera zadzwonię w sprawie kozła/portera.
                            Może lepiej nie dzwoń ...
                            "nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)

Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))

Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
                            Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
                            Sprawdź >>>Przewodnik<<<

Comment

• żąleną
                              D(r)u(c)h nieuchwytny
                              • 2002.01
                              • 13239

Dzięki za pomoc, na razie nie wiem, co ma Wałbrzych do Wrocławia, ale będę ogarniał. Urządza mnie połączenie o 11:26, więc chyba jakoś dojadę.

Przypomnijcie mi w czwartek, żebym wziął paluszki Faneksu, kupiłem kilka paczek dla kryptomiłośników peerelu.
                              Last edited by żąleną; 2011-11-05, 14:56.

Comment

• slavoy
                                Pułkownik Chmielowy Ekspert
                                🥛🥛🥛
                                • 2001.10
                                • 5055

Żą, ale po co się tak gimnatykujesz z tym powrotem? Myślę, że koledzy kopacze prędzej zrozumieją, że raz nie możesz grać, niż to, że będziesz grał jak dupa, zmęczony długim łykendem i mocno kombinowaną podróżą.
                                Tak czy siak, drużyna będzie osłabiona, a w pierwszym wariancie nie zatłuką cię, bo kopiesz jak szmatę (o ile dobiegniesz ).
                                Dick Laurent is dead.

Comment

Przetwarzanie...
                                X