Spróbuję wpaść. W sensie, spróbuję wyjść, a jak już wyjdę, to dojdę.
23.12 Stypa warszawskiej Odessy
Collapse
X
-
Obecnie z kija są:
ATAK CHMIELU - 9 zł
RACIBORSKIE- 6zł
KORMORAN - 6zł
Zatem Atak powinien spokojnie przetrwać do piątku biorąc pod uwagę zwyczajową frekwencję i preferencje większości klientów.
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."Comment
-
No i świetnie. Atak bardziej pijalny niż WŚ. To od której zaczynamy? Od 18?Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Comment
-
Ja wcześniej jak o 19 nie dam rady.
Multitap Crawl
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."Comment
-
To my też wpadniemy na Czarną Mszę pewnie koło 19tej.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
-
Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
-
Nie myślałam o sobie, raczej o osobach, które razem ze mną 30 grudnia chciałyby uczcić moje urodziny i "zamknąć" wspólnie Odessę.
A 23 grudnia - istnieje bardzo niewielkie prawdopodobieństwo mojego przybycia. Wszystko zależy od godziny mojego wyjścia z pracy. Może to być i 16, i 24.Comment
-
Doro, nie pozostaje nic innego jak poprosić przemiłych właścicieli o zamówienie ostatniej beczki PINTY. Dołożę wszelkich starań by pomóc ją osuszyć 30 grudniaPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
-
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Oj tam, oj tam. Jedna beczka jeszcze czeka na zapleczu.
Multitap Crawl
Comment