2011.12.31 - Sylwajster w adminowie
Collapse
X
-
-
Nie, bo jadę w piątek ok. południa.Comment
-
No to kameralne powitanie będzie...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Labyrinth Black Ale z Salt Lake City (13,2% ABV!) pite o północy trafia na pudło najlepszych piw pitych przeze mnie kiedykolwiek.
Chciałbym, żeby to oznaczało choć w połowie tak dobre piwa przez resztę roku
Dzięki uczestnikom i gospodarzom!Dick Laurent is dead.Comment
-
Labirynt rządzi, ale AIPY też były zacneW ogóle uczta piwna była nieziemska, Policki i Ciechany tylko na czyszczenie kubków smakowych. Oby tak cały rokComment
-
Dzięki za wspólne powitanie Nowego Roku Było superowo- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Jeśli jeszcze nie masz zaplanowanego sylwka, to już masz
Zapraszamy z Maggykiem do adminowa na Sylwestra Będzie sporo różnych piwek, odrobinę wygłupów, ciężkie dowcipy, trochę zła, muzyczny armagiedon, nieco podłogi na tzw. spanie i takie tam. Zabierać ze sobą jakieś karimaty, coś ciekawego do przekąszania, parę piwek i co tam jeszcze chceta.
Wpis w niniejszym temacie zalecany!
Obecnie jest nas szóstka.Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
-
Wielkie podziękowania dla Arta i Maggyka za organizację A wszystkim uczestnikom za miły wieczór. Bardzo przyjemna kameralna imprezka przy bardzo smakowitych trunkach.
Nawet powrót o 2.00 w nocy do Wrocławia nie okazał się jakoś specjalnie ciężki.
W dodatku na dworcu widzieliśmy sceny, jak z różnych dziwnych filmów Ale o tym miał napisać Piotry...
Niech cały rok będzie tak sympatyczny, a piwa tak smaczneComment
Comment