Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron
Wyświetlenie odpowiedzi
2013.09.06-08 - XII Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
-
-
Ja proponuję z automatu dopisać po jednej dodatkowej osobie na każdy pokój, bo:
- niektórzy w ogóle nie będą spać
- niektórzy nie trafią do pokoju, a wręcz nawet i do budynku, bo zalegną na ławce
- pozostali będą spać w różnych zakresach czasowych
Wniosek: zawsze któreś łóżko będzie wolne
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziJa proponuję z automatu dopisać po jednej dodatkowej osobie na każdy pokój, bo:
- niektórzy w ogóle nie będą spać
- niektórzy nie trafią do pokoju, a wręcz nawet i do budynku, bo zalegną na ławce
- pozostali będą spać w różnych zakresach czasowych
Wniosek: zawsze któreś łóżko będzie wolnePiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziPamiętam rotacyjne krzesła przy stoliku w knajpie na Brazylijskiej to może i czas na rotacyjne łóżka
Comment
-
-
Marusia, potrzebuję Twoje duże zdjęcie, machnę je w ramki i będę stawiać przed nim świeże kwiaty .
Jak mam się pipać w szczypę i pamiętać, że o tej czy o tamtej godzinie tu albo tam czeka na mnie bus, to jestem w stanie (nawet dla moich starych ...letnich kości) rozważyć kimę na podłodze (matę i śpiwór se przywiozę).
Ja już w technikum byłem "dojeżdżający" i parę razy z tego powodu miałem prze..., no, ciężko miałem .
Comment
-
-
Na jednym ze zlotów jakiś amator rybek w pontonie na środku ośrodka nocował. Może jest tam jakaś wypożyczalnia sprzętu wodnego.
Comment
-
-
Zawsze zostanie alternatywne kimanie w aucie
Tylko kluczyki trza zabrać żeby jakiś mądry pomysł nie wpadł do głowyZbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.
https://picasaweb.google.com/115486805717439828103
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maremali Wyświetlenie odpowiedziNa jednym ze zlotów jakiś amator rybek w pontonie na środku ośrodka nocował. Może jest tam jakaś wypożyczalnia sprzętu wodnego.MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziTo półka zarezerwowana dla smakoszy Imperatora
A gość z pontona pił chyba Warkę Strong
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziWniosek: zawsze któreś łóżko będzie wolne
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedzi...porządny kawał łąki... [...] ...dostęp do kibla.
Comment
-
-
-
Jak się uda nakłonić brojlerka to nowa twarz będzieVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedziA ja od jesieni na tarasie hoduję specjalną limitowaną złoto-czerwoną edycję wareczki. Dziś w tym słońcu płyn w środku na pewnie z 80°.
Comment
-
Comment