Jako, że zlot jak zwykle się nie odbył, a my się chcielibyśmy spotkać z dawno nie widzianymi znajomymi umówiliśmy się z Ironami w Chmielarni między 18 a 19 - kto jeszcze chętny?
Ostatnia zmiana dokonana przez Marusia; 2013-09-09, 15:59.
Ja myślałem, że sobie na zlocie wypocznę, zrelaksuję, a tu człowiek wraca poobijany po skandalicznie agresywnej grze w piłkę niektórych stołecznych kiboli
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_Shaggy
Fuliano
Tak się tłumaczą bo rozgromieni zostali 6:1 w pierwszym meczu i nie pamiętam ile, ale też zdecydowanie w drugim.
A tak po za tym też ledwo do dziś chodzę.
Ostatnia zmiana dokonana przez fuliano; 2013-09-09, 17:05.
Dotarłem do domu, a że jestem w PoZlotowymSzoku, nic nie napiszę
- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Dawno żadna szosa nie była tak wąska, a ciężarówki z przeciwka tak szerokie. W dodatku Rycho ciągle mi puszczał "Krasnoludka". Na wszelki wypadek jechałem bardzo wolno, więc w końcu wyprzedziła mnie nawet furmanka, dwaj rowerzyści, babcia sprzedająca grzyby przy szosie, a na końcu Rycho siedzący na fotelu obok. A najgorsze jest to, że nie mam ochoty na piwo (nawet tego Popłuczyna, bo go w końcu zabrałem).
A z innego kega: wszedłem byłem w posiadanie jednej koszuli męskiej koloru powiedzmy beżowego, w kratkę oraz jednego kufla Urquell, poj. 0,3 l. Podejrzewam Hirka... Do odbioru kiedyś tam.
Był jakiś drugi mecz?
Ja już tam dzisiaj byłem. W przyszłym roku chyba wezmę jeszcze wtorek wolny bo całkowita rezygnacja z piwa po trzech dniach spożycia to był słaby pomysł...
Zlotowy hicior 'Satanismus' zaserwowany przez ARTa dostępny do odsłuchu tutaj
Wkrótce też zlotowe foty i może jakieś teksty z 'fiszek'
Podziękowania dla Dona Johnsona za umożliwienie zlotowania w starej jeszcze formie. Zobaczymy co to za rok będzie
No i krystalizują się już plany na zlot. Dzięki inicjatywie Krecika.
Miejsce: Koszęcin w woj. Śląskim;
Czas: 6-8 wrzesień
Piwopój: Browar Śląsk Koszęcin
Noclegi: hotel przy browarze [mamy 32 miejsca zabookowane wstępnie; przy minimum 20 osobach 90 PLN/osobodzień]...
Jest pomysł, żeby np. w sobotę wybrać się autokarem na wąskotorówkę do Bytomia. Przejazd autokarem z Koszęcina do Bytomia, kolejką z Bytomia do Miasteczka Śląskiego i powrót do Koszęcina autokarem.
Koszt autokaru to 1200 zł, ceny biletów na kolejkę jeszcze nie znamy.
Czy...
Comment