Ponadto w drodze powrotnej z odwołanego Zlotu Hirek-70 był rozczarowany, że nie było chrztu. On tak na to liczył
2013.09.06-08 - XII Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba Wyświetlenie odpowiedziPonadto w drodze powrotnej z odwołanego Zlotu Hirek-70 był rozczarowany, że nie było chrztu. On tak na to liczyłKraków ul. Józefa 6/1U
Comment
-
-
Za słabo się starałeś z sianiem nienawiści
Zresztą wcale nieskutecznie nuda była.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bury_wilk Wyświetlenie odpowiedzi( ) kto tak kopał po łydach? ( )Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Jako, że zlot jak zwykle się nie odbył, a my się chcielibyśmy spotkać z dawno nie widzianymi znajomymi umówiliśmy się z Ironami w Chmielarni między 18 a 19 - kto jeszcze chętny?Last edited by Marusia; 2013-09-09, 15:59.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziNie znacie się. W głowie wam tylko wity srity.
Ja na razie nic nie napiszę, bo wciąż jestem na zlocie, tyle, że wpadłem na chwilę do domu się przebrać i lecę do Chmielarni...bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_Shaggy Wyświetlenie odpowiedziFuliano
A tak po za tym też ledwo do dziś chodzę.Last edited by fuliano; 2013-09-09, 17:05.
Comment
-
-
Żona pyta się gdzie byłem skoro zlot został odwołanyVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Dawno żadna szosa nie była tak wąska, a ciężarówki z przeciwka tak szerokie. W dodatku Rycho ciągle mi puszczał "Krasnoludka". Na wszelki wypadek jechałem bardzo wolno, więc w końcu wyprzedziła mnie nawet furmanka, dwaj rowerzyści, babcia sprzedająca grzyby przy szosie, a na końcu Rycho siedzący na fotelu obok. A najgorsze jest to, że nie mam ochoty na piwo (nawet tego Popłuczyna, bo go w końcu zabrałem).
A z innego kega: wszedłem byłem w posiadanie jednej koszuli męskiej koloru powiedzmy beżowego, w kratkę oraz jednego kufla Urquell, poj. 0,3 l. Podejrzewam Hirka... Do odbioru kiedyś tam.
Był jakiś drugi mecz?Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Ha, a ja się zastanawiałem, co się stało z moją koszulą.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin Wyświetlenie odpowiedziŻona pyta się gdzie byłem skoro zlot został odwołanyTo lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedziWszyscy spotkamy się w piekle.
Zlotowy hicior 'Satanismus' zaserwowany przez ARTa dostępny do odsłuchu tutaj
Wkrótce też zlotowe foty i może jakieś teksty z 'fiszek'
Podziękowania dla Dona Johnsona za umożliwienie zlotowania w starej jeszcze formie. Zobaczymy co to za rok będzie
Idę odsypiaćPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
Comment