Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
Wyświetlenie odpowiedzi
2014.09.12-14 - XIII Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika gwzd Wyświetlenie odpowiedziJa przygotowałem specjalną wersję American Pale Ale. Podwójny szpital z połową gabinetu stomatologicznego i okrutnym DMS-em w cenie. A jeszcze nie wystawiałem na słońce
Zobaczymy czyja apteka lepiej "kuruje".To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika gwzd Wyświetlenie odpowiedziJa przygotowałem specjalną wersję American Pale Ale. Podwójny szpital z połową gabinetu stomatologicznego i okrutnym DMS-em w cenie. A jeszcze nie wystawiałem na słońceVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin Wyświetlenie odpowiedziA to w ramach chrztu czy robimy szybki kurs sensoryczny?: D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin Wyświetlenie odpowiedziA to w ramach chrztu czy robimy szybki kurs sensoryczny?: D
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!
Comment
-
-
Hszest sensoryczny. Piękne. I groźne zarazemLast edited by docent; 2014-08-27, 13:35.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Chyba Hrzęst sensorycznybigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Ja proponuję dać do wyboru: albo hszest sensoryczny, albo hrzęst sęsoryczny. Żeby nie było, że narzucamy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedziCzy to jest powód do chwalenia, że Wam piwa nie wychodzą ?
Dyczkin - jak chcesz to sobie rób test sensoryczny, ja tego do ust już nie wezmę
Comment
-
Comment