Patrz - Anioł (cieć)
2014.09.12-14 - XIII Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedziNie wiem czemu się cieszysz, przecież to funkcja w randze woźnego rozdzielającego pościel, koszulki, a nie dyrektor w powszednim mniemaniu ,
A swoją drogą, to Anioł umiał się zawsze dobrze ustawić ...
Pozdrojanek
Comment
-
-
Jak kiedyś byłem dyrektorem to mi zjedli kiełbasę. Do tej pory pieśni o tym śpiewają
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgroza Wyświetlenie odpowiedziPo prostu pięęęęknie... zgroza i zgroza2 przyporządkowani do osobnych domków, czy to jakaś sugestia?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziNa zlocie nie ma prywaty, dzielimy się wszystkim.
Comment
-
-
A teraz na poważnie. Czy ktoś z szanownych Warszawiaków zabierze moje 4 butelczyny Saisona na II Warszawski Konkurs Piw? PliiiizVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin Wyświetlenie odpowiedziA teraz na poważnie. Czy ktoś z szanownych Warszawiaków zabierze moje 4 butelczyny Saisona na II Warszawski Konkurs Piw? PliiiizPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziŻeby dotarły cztery musisz dostarczyć dwa razy więcej. Co najmniejVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Dla Docenta mam saisona z pierwszej warki, co go Leona oceniał na forumVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin Wyświetlenie odpowiedziDla Docenta mam saisona z pierwszej warki, co go Leona oceniał na forumPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Comment
-
-
Nie zapomnijcie na litość boską wziąć granulatu chmielowego i zaparzarki do biedarandallaPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Comment
-
-
No to startuję, do zobaczenia w Osiecznej.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
Comment