Wstępnie poszukuję dwóch miejsc na pokładzie jakiejś limuzyny wracającej w niedzielę do Warszawy (lub przez Warszawę)
2014.09.12-14 - XIII Wielki Zlot Forumowiczów - [Osieczna] - giełda dojazdowa
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziMam dwa miejsca z Wrocka w obie strony. Wyjazd w piątek koło 14. Powrót w niedzielę.Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin Wyświetlenie odpowiedziA przez Polkowice Ty jedziesz?MM961
4:-)
Comment
-
-
No chyba.Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Basik Wyświetlenie odpowiedziNieee, jedynie z oferty podwiezieniaMM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Justi Wyświetlenie odpowiedziMoi kochani, czy dla mojej (niezbyt skromnej) osoby znalazłby ktoś miejsce z Warszawy na zlot i z powrotem?
Wyjazd w piątek, powrót może być w poniedziałek.
PS. No i butelkę wódki
Comment
-
-
No i minivana dla konsylium lekarskiegobigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziNo i minivana dla konsylium lekarskiego- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
Comment