Autobus pojemne auto, no i kilkaset koni pod maską
2014.09.12-14 - XIII Wielki Zlot Forumowiczów - [Osieczna] - giełda dojazdowa
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Doro_ Wyświetlenie odpowiedzia może ktoś wraca w sobotę do Warszawy i ma jedno miejsce dla mnie?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziSpoko, damy radę. Volvo jest wprawdzie nieco inne, ale ci, co się nie zmieszczą, pojadą po prostu z serdżjem...Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jurandofil Wyświetlenie odpowiedziNo dobra, to już prawie pewne, że o 17:28 w Lesznie przyjedziemy w pięciu. Czy może ktoś jeszcze oprócz Pancernika będzie tranzytem przez to miasto o tej porze jechał, by pomóc, czy też będziemy robili losowanie, kto się nie zmieści?Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin Wyświetlenie odpowiedziMożliwe, że i ja będę w okolicach o tej porze właśnieZnam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
Comment
-
-
Kurcze, to ja też bym chętnie się załapał jakby ktoś samochodem przejeżdżał przez Leszno. Miałem zamiar odwiedzić Wolsztyn, ale z powodu przyjazdu pociągu z Wolsztyna do Leszna o 17:33, (przy następnym odjeździe busa 19:06) zrezygnowałem, teraz to znów nabiera sensu. Jakby było nas więcej to i na taxi można się złożyć.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jurandofil Wyświetlenie odpowiedziNo dobra, to już prawie pewne, że o 17:28 w Lesznie przyjedziemy w pięciu. Czy może ktoś jeszcze oprócz Pancernika będzie tranzytem przez to miasto o tej porze jechał, by pomóc, czy też będziemy robili losowanie, kto się nie zmieści?
Comment
-
-
Witam
okazało się, że jutro mogę zabrać 2 osoby na trasie warszawa-osieczna. Z wawy planuję wyjechać na spokojnie 10.00-11.00. moge gdzieś zboczyć z kursu.
W razie co to dzwonić 501-293-766 bo tu zajrzę dopiero ranoZbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.
https://picasaweb.google.com/115486805717439828103
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jurandofil Wyświetlenie odpowiedziNo dobra, to już prawie pewne, że o 17:28 w Lesznie przyjedziemy w pięciu. Czy może ktoś jeszcze oprócz Pancernika będzie tranzytem przez to miasto o tej porze jechał, by pomóc, czy też będziemy robili losowanie, kto się nie zmieści?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dadek Wyświetlenie odpowiedziJako ze każdy samochód ma swoją nominalną nośność, to proponuję nie losować a zabierać do volvo Pancernego osoby w kolejności od najniższej wagi. Jak się napełni to reszta PKS-em.Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika centon Wyświetlenie odpowiedziWitam
okazało się, że jutro mogę zabrać 2 osoby na trasie warszawa-osieczna. Z wawy planuję wyjechać na spokojnie 10.00-11.00. moge gdzieś zboczyć z kursu.
W razie co to dzwonić 501-293-766 bo tu zajrzę dopiero ranoZnam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin Wyświetlenie odpowiedziMożliwe, że i ja będę w okolicach o tej porze właśnieVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dadek Wyświetlenie odpowiedziJako ze każdy samochód ma swoją nominalną nośność, to proponuję nie losować a zabierać do volvo Pancernego osoby w kolejności od najniższej wagi.
Comment
-
Comment