O, to chyba jest dobra chwila żeby podziękować ironowi za to, że jednak nie wgryzł się na tyle mocno w moje przedramię bym się wykrwawił. Zna umiar!
Jeśli to było w sobotę, to nie umiar, raczej nie miał siły
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron
Ja gdzieś (ni cholery nie wiem gdzie i kiedy) przywaliłem dyńką, ale już guz schodzi.
Ja wiem
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes
Niedługo to pewnie w budżecie zlotu trzeba będzie uwzględniać pielęgniarki
A Specjalny Zespół Inspektorów Państwowej Inspekcji Prewencji Analnej nie wystarczy?
- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Wydaje mi się, że to było w sobotę... późną sobotę.
Próbowaliśmy ze Slavoyem opanować twój "migrujący" środek ciężkości, ale z marnym skutkiem.
Przyfanzoliłeś w stół didżejski
- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Jako tegoroczny debiutant zlotowy dziękuję wszystkim, z którymi bawiłem się w Karpicku. Było na prawdę super! Wiedziałem, że będzie dobra zabawa, ale rzeczywistość przerosła moje oczekiwania
No jedynie chrzest mógłbym zareklamować, gdyż nasłuchałem się od starych zlotowych wyjadaczy o na prawdę hardcoreowych miksturach, a tymczasem poszło bardzo gładko
Za rok z pewnością też będę na kolejnym odwołanym. Do zobaczycha!
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika beergeek
No jedynie chrzest mógłbym zareklamować, gdyż nasłuchałem się od starych zlotowych wyjadaczy o na prawdę hardcoreowych miksturach, a tymczasem poszło bardzo gładko
Ehhh, wszyscy polubili kwasy
Volenti Non Fit Iniuria//Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
No i krystalizują się już plany na zlot. Dzięki inicjatywie Krecika.
Miejsce: Koszęcin w woj. Śląskim;
Czas: 6-8 wrzesień
Piwopój: Browar Śląsk Koszęcin
Noclegi: hotel przy browarze [mamy 32 miejsca zabookowane wstępnie; przy minimum 20 osobach 90 PLN/osobodzień]...
(jak zwykle nieco chaotycznie, bo i późno ale i tak dwa dni wcześniej niż ostatnio i jak zwykle tumult innych zajęć na głowie, a trzeba ogłosić co najważniejsze)
Ponieważ iż albowiem onegdaj na ostatnim Zlocie Art zaraźliwie szerzył swoje zainteresowanie zorganizowaniem następnego Złotu przez dowolnego chętnego zlotowicza, to pojawiła się koncepcyja Zlotu u braci Czechów. Niniejszym informuję, że koncepcyja ta ma spore szanse na realizację. Znaczy...
Comment