Mnie jeszcze dziś pobolewa prawe biodro. Źródeł bólu ni cholery nie pamiętam
2015.09.11-13 - XIV Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bury_wilk Wyświetlenie odpowiedziA ja sobie wyjątkowo żadnej nowej krzywdy nie zrobiłem
Comment
-
-
O, to chyba jest dobra chwila żeby podziękować ironowi za to, że jednak nie wgryzł się na tyle mocno w moje przedramię bym się wykrwawił. Zna umiar!Last edited by docent; 2015-09-18, 09:51.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziO, to chyba jest dobra chwila żeby podziękować ironowi za to, że jednak nie wgryzł się na tyle mocno w moje przedramię bym się wykrwawił. Zna umiar!
Ja gdzieś (ni cholery nie wiem gdzie i kiedy) przywaliłem dyńką, ale już guz schodzi.
No i jeszcze szynka trochę boli, ale to juz zdradzieckie schody w Piotrowicach - w sumie przy wyjeździe na zlot - to chyba się liczy...bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedziNiedługo to pewnie w budżecie zlotu trzeba będzie uwzględniać pielęgniarki
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziO, to chyba jest dobra chwila żeby podziękować ironowi za to, że jednak nie wgryzł się na tyle mocno w moje przedramię bym się wykrwawił. Zna umiar!
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziJa gdzieś (ni cholery nie wiem gdzie i kiedy) przywaliłem dyńką, ale już guz schodzi.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedziNiedługo to pewnie w budżecie zlotu trzeba będzie uwzględniać pielęgniarki- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sergioP Wyświetlenie odpowiedzi
A Specjalny Zespół Inspektorów Państwowej Inspekcji Prewencji Analnej nie wystarczy?Ochotnicza Straż Piwna
BAZA = 7446
Comment
-
-
Legitymacje są ważne bezterminowo...bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sergioP Wyświetlenie odpowiedziJak to?
To nie będziemy musieli wstawać w środku nocy na autobus, żeby zwiedzić browar?
Jeśli nie będzie autobusu, to gdzie będzie można cofać???
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sergioP Wyświetlenie odpowiedziJeśli to było w sobotę, to nie umiar, raczej nie miał siły
Ja wiem
(...)
To powiedz (napisz).bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziTo było w niedzielę...
To powiedz (napisz).
Próbowaliśmy ze Slavoyem opanować twój "migrujący" środek ciężkości, ale z marnym skutkiem.
Przyfanzoliłeś w stół didżejski- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
Chodziło mi o to, że gryzienie było w niedzielę.
A jeśli chodzi o baniak, to możliwe że w sobotę - rozumiem, że przed przyjazdem smerfów.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Jako tegoroczny debiutant zlotowy dziękuję wszystkim, z którymi bawiłem się w Karpicku. Było na prawdę super! Wiedziałem, że będzie dobra zabawa, ale rzeczywistość przerosła moje oczekiwania
No jedynie chrzest mógłbym zareklamować, gdyż nasłuchałem się od starych zlotowych wyjadaczy o na prawdę hardcoreowych miksturach, a tymczasem poszło bardzo gładko
Za rok z pewnością też będę na kolejnym odwołanym. Do zobaczycha!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika beergeek Wyświetlenie odpowiedziNo jedynie chrzest mógłbym zareklamować, gdyż nasłuchałem się od starych zlotowych wyjadaczy o na prawdę hardcoreowych miksturach, a tymczasem poszło bardzo gładkoVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
Comment