W razie czego powiecie, że macie Zgodę z Warszawy.
2015.09.11-13 - XIV Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
-
Do poniedziałku jak zwykle, chyba, że spalimy ośrodek i nie będzie gdzie zostawać
Comment
-
-
Docent, będzie telekonferencja z BGM3?Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin Wyświetlenie odpowiedziDocent, będzie telekonferencja z BGM3?Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Można zostać dłużej, ale trzeba będzie to poczynić indywidualnie, najlepiej po tym jak dostarczę listę zlotowiczów do ośrodka.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziTo się TELEMOST nazywa.
Wezmą się za most chwilę po zjaraniu nadleśnictwa, które prawdopodobnie stylowo w drewnianych budynkach się mieści...
Comment
-
-
Zrobiłem szkic motywu zlotowo-koszulkowego. Miałby ktoś z Was ochotę przetworzyć go na formę wektorową dodając nieco artyzmu od siebie lub znacie kogoś umiejętnego kto mógłby to zrobić?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin Wyświetlenie odpowiedziDocent, będzie telekonferencja z BGM3?Save water, drink beer ...
http://www.parowozy.com.pl/
http://www.kamery.wolsztyn.pl/
https://www.facebook.com/pages/Browa...10?ref=profile
Comment
-
-
Dzięki, Rycho128 podjął się tematu.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
W związku z tym, że silvian w tym roku odpuszcza Zlot, ogłaszam nabór na II PALACZA ZLOTOWEGO. Dotychczasowa działalność kandydata musi być udokumentowana zdjęciami, video lub potwierdzona zeznaniami naocznych świadków pożarów wznieconych przez kandydata. Proszę tylko o poważne oferty.
PS. Nie Kiszot, ty się nie nadajesz.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacekwerner Wyświetlenie odpowiedziChyba nie wystraszył się "zaprzyjaźniania" ?
Comment
-
Comment