Ja przywiozę tylko produkcję domową, służbowe jest za drogie.
2015.09.11-13 - XIV Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
-
Ja żądam tego służbowego, ja niemałe pieniądze płacęVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin Wyświetlenie odpowiedziJa żądam tego służbowego, ja niemałe pieniądze płacę
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedziŻeby to w ogóle było dobre Mam nadzieję , że forumowicze zlotowi, którzy teraz reprezentują browary, nie będą wciskali na zlocie marnych piw
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedziPorterek na zlot dzisiaj trafił do beczki i zapowiada się zacnie, 13,5 Plato, 5,7% alko. Do tego będzie jeszcze bitter tak około 10 Plato, ale to za parę tygodni.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziJeszcze nic nie zapłaciłeś za zlot, który zresztą już odwołano.
P.S. Marcinie, nie umiesz zacytować, dwóch postów, w jednym zdaniu?Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03 Wyświetlenie odpowiedziA dzbanek do porteru też będzie?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin Wyświetlenie odpowiedziMyślisz, że na krzywy ryj, tam jadę?
P.S. Marcinie, nie umiesz zacytować, dwóch postów, w jednym zdaniu?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziW ciągu kilku dni rusza nabór.
Comment
-
-
Krakali, krakali i wykrakali, nie zapomnę Wam tego, nie zapomnę
A tak se lubiłem na Zlot czasem pojechać ..."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Dobrze, że odwołano Coraz więcej fotoradarów, prawko zabierają za przekroczenie prędkości o 50 km/h w terenie zabudowanym nawet jak wokół same drzewa i krzaki. Niedługo nigdzie w trasy kilkusetkilometrowe nie będę jeździł, bo boję się, że zasnę przestrzegając przepisów
Comment
-
-
Cytuję:
...
Ze strony ośrodka zapewnione mamy spanie, drewno na ognisko (o ile dostaniemy zgodę z nadleśnictwa), osprzęt grillowy, wiatę w razie deszczu.
...
Przewidujemy ognisko w piątek oraz w sobotę - od ok. 20:00 do rana jeśli otrzymamy zgodę z nadleśnictwa.
...
Podajcie adres tego nadleśnictwa. Wybierzemy sie tam z silvianem wcześniej i grzecznie poprosimy o zgodę. Z tym, że grzecznie będziemy prosić tyko raz.
Comment
-
Comment