Czarna Mańka od Bazyliszków była pysznie czarno-porzeczkowo-kwaskowa. Ale obawiam się, ze już ni ma, mogę się ew. dopytać u źródła.
2015.09.11-13 - XIV Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Radek70 Wyświetlenie odpowiedziRok temu dowiozłem wam prezent od Birbanta-Citrę...jeśli ktosik pamięta...Może i w tym Panowie Birbanty coś podrzucą?...Transport naturalnie gratis!
Comment
-
-
Popieram kwasy, nie zapomnieć o Wąsoszu 9° .Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziJurajskie – Bursztynowe, CzekoladoweZnam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziJa tradycyjnie proszę o przewagę piw lekkich nad przepysznymi porterami, RISami i innymi barlejłajnami, bo sen one na mnie wczesny sprowadzają, te pyszne.
Comment
-
-
No to jeszcze do listy dodaję Brackie Pils - nowość z Cieszyna. Ma pojawić się we wrześniu - może już będzie.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedziPani Maria jak zwykle utrafiła w samo sedno...
Sorka, po tej "Pani Marii" głupawa mnie zaatakowała podstępnie...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziA czego się spodziewałeś po jednej z liderek załogi "Anal Sisters"???
Sorka, po tej "Pani Marii" głupawa mnie zaatakowała podstępnie...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziPancernik, Ty to sobie zbierasz
Idę rozumieć, że już czas wypisać się z odwołanego właśnie zlotu...?
O wybaczenie jednak proszę, tłumacząc, że ostatnie parę...ście lat pracowałem z panią Marią, która (na oko, bo strach pytać) jest już baaardzo dawno "po wojsku", wygląda, jak nobliwa bawarska emerytka, ma dwie wnuczki i jest mocno bogobojna. Choć, przyznać trzeba, że bardzo miła, kulturalna i fachowa .
Comment
-
-
Chciałem nieśmiało zaznaczyć, że legendarny browar Edi znajduje się w sąsiednim powiecie, niewiele dalej niż Grodzisk, więc może wypadałoby i coś od niego? Coś innego niż ipy-sripy...
Also, co do drezyn, byłem na wywczasach, ale do końca tygodnia postaram się wymyślić i przedstawić jakąś propozycje. Drezyny startują z Ujazdu, więc trzeba tam jakoś dojechać...Lotna ekspozytura browaru
Też Was kocham.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgroza Wyświetlenie odpowiedziChciałem nieśmiało zaznaczyć, że legendarny browar Edi znajduje się w sąsiednim powiecie, niewiele dalej niż Grodzisk, więc może wypadałoby i coś od niego? Coś innego niż ipy-sripy.....
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedziMoim zdaniem, nie wypadałoby, chyba, że dla żartu, tylko kto to będzie pił jak będzie beznadziejne, bo taka jest legenda tego browaru.Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
Comment