Trzeba będzie zabrać... śpioszki
2015.09.11-13 - XIV Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika guernicayluno Wyświetlenie odpowiedziA ciepła woda będzie?
Comment
-
-
Jakby co, mam coś na chrzest pierwszoroczniaków. Kwasior, mojego kuzynaVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziJeśli będzie 12*C w ciągu dnia a jeszcze mniej w nocy, to kocyk i prześcieradło nie zda się na wiele
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziJeśli będzie 12*C w ciągu dnia a jeszcze mniej w nocy, to kocyk i prześcieradło nie zda się na wiele
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika gwzd Wyświetlenie odpowiedziByłe za dużo nie padało, to najważniejsze.- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziRodzi się nowa świecka tradycja.
Po raz drugi w czasie trwania zlotu (przypadek? nie sądzę... ) odbędzie się mecz w siatkówkę mężczyzn Polska - Iran, tym razem w ramach Pucharu Świata.
Rozgrywki Pucharu odbywają się w Japonii, nie mam pojęcia o której może być transmisja. Ale... Może jakoś...?
Pamiętacie? "Kozo..."? KWTW
Sabotaż, Panie i Panowie, sabotaż!!!
Mecz w sito męskie Polska - Iran jest w sobotę o... PIĄTEJ RANO!!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziMecz w sito męskie Polska - Iran jest w sobotę o... PIĄTEJ RANO!!!Ochotnicza Straż Piwna
BAZA = 7446
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fuliano Wyświetlenie odpowiedziJak już o sporcie, to kto gałe do nogi weźmie?Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
Comment