My też bardzo dziękujemy, jak komuś po drodze do zapraszamy jak to Sławek powiedział do Fucka lub do naszego pubu w Gdańsku
2015.09.11-13 - XIV Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziPowoli dochodzę do siebie...
Ja nie zrobiłem zdjęć - postanowiłem kolekcjonować wspomnienia, ale średnio chyba mi to wyszło - zwłaszcza w sobotę...
Do doopy
Dzięki wszystkim za wszystko, cały rok się czeka na taki weekend!
Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rycho_128 Wyświetlenie odpowiedziJakby co, trzeba więcej piwa na przyszłe (odwołane) zloty będzie przywozić
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika BrowarSpoldzielczy Wyświetlenie odpowiedzijak odbędzie się odwołany zlot to będziemy donosić a nie dowozić, chyba że nie uda się mój plan z miejscówką
To nie będziemy musieli wstawać w środku nocy na autobus, żeby zwiedzić browar?- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedzi3 tygodnie gipsu + rehabilitacja = było wartoMM961
4:-)
Comment
-
-
Co wyście pokopali się na koniec czy co?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziCo wyście pokopali się na koniec czy co?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedziKopali petainery, a Zytuś boksował się z drewnianym filarem dachuOchotnicza Straż Piwna
BAZA = 7446
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedziKopali petainery, a Zytuś boksował się z drewnianym filarem dachuVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziPaznokieć do usunięcia, ale palec u nogi bez złamania. Obite żebra i plecy. Jutro start do przejścia 140km. Oj będę klął
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!
Comment
-
Comment