Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent
Wyświetlenie odpowiedzi
2015.09.11-13 - XIV Wielki Zlot Forumowiczów - [Karpicko] - giełda dojazdowa
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedziNie ma sprawy, będę bardziej na bieżąco w polskim krafcie
Zmieszczę się?Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piecia Wyświetlenie odpowiedziZmieszczę się?
Comment
-
-
Pirackamuza usilnie proszony o odczytanie PW i o odpowiedźGdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedziPiecia - Zmieścisz
Emesie, natomiast jeżeli, to tylko na jazdę TAM. Więc jeśli byłby ktoś na TAM i Z POWROTEM to ustąpię pierwszeństwa
Chyba, że docent nie zapisywał sam...Last edited by Jurandofil; 2015-07-27, 14:27.Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jurandofil Wyświetlenie odpowiedziCzy na czwarte miejsce można się dopisać?
Emesie, natomiast jeżeli, to tylko na jazdę TAM. Więc jeśli byłby ktoś na TAM i Z POWROTEM to ustąpię pierwszeństwa
Chyba, że docent nie zapisywał sam...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika shajen Wyświetlenie odpowiedziJedziemy z Dyczkinem na trasie (Wrocław, początek trasy może ulec zmianie) - Polkowice - Zlot - Polkowice - Wroclaw. 3 miejsca są dlą chętnychVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fuliano Wyświetlenie odpowiedziSię nie było kiedy ogłosić, ale na trasie wawa -zlot - wawa są i u mnie miejsca jakby cobigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziPewnie z jarkiem lat 12 będziemy jechać pociągiem."Kto chce żyć w Europie Środkowej, musi być trochę wstawiony."
Szatan moją dziwką!
Comment
-
Comment