A reszta to co? Plankton?
XIV Wielki Zlot Forumowiczów - zapisy na I turę zwiedzania browaru
Collapse
X
-
Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
-
-
Reszta to vipy, które nie odebrały zaproszenia
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziLista zaiste zacna. Same vipy.- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
Nikt nie pośpi dłużej jeśli chce jechać - ma być jeden wyjazd o 8mej dla wszystkich, tylko zwiedzanie w trzech turach - tak przeczytałem...bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Generalnie to my nic z tego Piwobrania mieć nie będziemy. Impreza zaczyna się dopiero o 16 w parku. Można co najwyżej pójść na giełdę (w jakiejś hali sportowej), obejrzeć wystawę o historii piwa grodziskiego (w Rynku) oraz wystawę pamiątek piwnych w Muzealnej Izbie Pamięci.
źródło: http://pgo24.pl/piwobranie/
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Edit:
Wg pdf-u ze strony browaru Piwobranie zaczyna się o 15:30...
Art, może byśmy opóźnili nasz powrót?
Last edited by Pendragon; 2015-08-24, 12:05.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziGeneralnie to my nic z tego Piwobrania mieć nie będziemy. Impreza zaczyna się dopiero o 16 w parku. Można co najwyżej pójść na giełdę (w jakiejś hali sportowej), obejrzeć wystawę o historii piwa grodziskiego (w Rynku) oraz wystawę pamiątek piwnych w Muzealnej Izbie Pamięci.
źródło: http://pgo24.pl/piwobranie/- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Nie no, golce będą w Karpicku
Wg regulaminu wystawca musi być gotowy o godzinie 14, więc raczej z rana nie zaczną.
Comment
-
-
Ja to jestem nawet za przyspieszeniem powrotu na powiedzmy 12:00.
W końcu jedzie się na zlot a nie Piwobranie, czy giełdę...bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Lista rezerwowa I tury zwiedzania Browaru.
Uczestnicy przeskakują według kolejności na listę podstawową w przypadku absencji uczestnika listy głównej
1. Jurandofil
Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
Comment
-
-
I tak pewnie nie wstanę o takiej godzinie a jeżeli wstanę zależy mi na zwiedzeniu miasta i znalezieniu spelunek jak ze snów"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziJa to jestem nawet za przyspieszeniem powrotu na powiedzmy 12:00.
W końcu jedzie się na zlot a nie Piwobranie, czy giełdę...- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
Salomonowym rozwiązaniem byłby odjazd jednego autobusu o 12, a drugiego np o 18.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziSalomonowym rozwiązaniem byłby odjazd jednego autobusu o 12, a drugiego np o 18."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
Comment