Mieliśmy nad tym nie deliberować
2016.09.09-11 - XV Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziPrzy obecnych cenach i innych klimatach, należy się przygotować że piwa na 69 osób będzie tak maks ze 400 litrów.
A ta przewidywana liczba litrów na ten zlot? Jestem pewien, że to wielka Artowa ściema, coby nas tu powk*****ć.Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rycho_128 Wyświetlenie odpowiedziW Karpicku rok temu było 770 l piwa...
W tym roku piwo jest zaplanowane tylko na pierwszy wieczór, spoko, wystarczy.
A na drugi - wiadomo... 10-ty dzień miesiąca, ognisko, podniosła atmosfera... .
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziTo rok temu zlot był w Karpicku???
Mówię wam, z tą ilością litrów to ściema. Inaczej nie może być. Jak nie, to w sobotę rano trza się będzie ewakuowaćLast edited by Rycho_128; 2016-09-05, 20:55.Gdański Browar WaRy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rycho_128 Wyświetlenie odpowiedziPo mojemu był
Mówię wam, z tą ilością litrów to ściema. Inaczej nie może być. Jak nie, to w sobotę rano trza się będzie ewakuować
Taa... na Amberfest do GdańskaWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Hmm - skoro nas jest 70 głów - niech każda osoba weźmie ze sobą po 3 litry piwa (szczególnie zmotoryzowani nie powinni mieć problemu). Daje to plus 210 litrów i od razu statystyki idą w górę... Ja mogę nabyć coś w PiwPaw czy innym przydworcowym przybytku.Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
Bedę prosto po nocnej zmianie, 2 litry piwa dla Was więcejVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziNa szczęście pewnie będzie można od Agnieszki dokupić jakies kegi w razie W (które na pewno nastąpi przy takiej małej ilości piw już w sobotę :-D)
Powiedzcie (napiszcie), proszę w imieniu nas wszystkich, czy w razie tego W da się coś zrobić i jak to logistycznie rozegrać?Last edited by Rycho_128; 2016-09-06, 08:50.Gdański Browar WaRy
Comment
-
-
Spoko, będziemy spożywać z umiarem to wystarczy Kilka butelek w rezerwie u każdego indywidualnie załatwiłoby sprawę jak na mój gust. Dla mnie na ten przykład 200 zł plus dojazd to jednak niemała kwota, może dla innych nie stanowi to problemu.Last edited by ART; 2016-09-06, 09:24.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Powrót do Boszkowa
A Lidl gdzieś obok jest?bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika BrowarSpoldzielczy Wyświetlenie odpowiedziok dopiero czytam my mamy jakieś kegi na browarze i hurtownie maja zapasy w sobotę mogą dowieźć do 14 więc nie jest jakoś dramatycznie. jeszcze cały czas dojeżdżają piwa do hurtowni więc chyba do ogarnięcia
Ja nie mam problemu, żeby się na tę okoliczność dodatkowo opodatkować- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
Kwestia piw z Czarnej Owcy raczej upadła, gdyż dopiero jutro browar spodziewa się dostawy z fabryki petainerów. Być może udałoby się coś załatwić na ostatnią chwilę, ale...
Nadal otwarta jest sprawa beczki z Borwaru Kociewskiego, temat jest śliski, gdyż w sobotę browar urządza swoje święto piwa i potrzebuje każdej ilości piwa, ale być może 1 beczkę Pilsa udałoby się załatwić....
I teraz następuje "ale, ale" dotyczące obydwu (lub jednego) z tych browarów. Potrzebne jest auto z kierowcą do przywiezienia i odwiezienia (Kociewski) beczki.
Jeśli jest wybierający się autem do Gdyni i posiadający wolne moce przewozowe, dla którego trasa przez Starogard nie stanowi problemu, to kujemy temat. Jeśli nie ma takowego, to temat upada.
PS - jeśli jest miejsce na 2 kegi, to można podrążyć browar Kociewski o Pilsa i Lagera. W przeciwnym razie polecam Pilsa - dziś był w dobrej formie.Last edited by Pendragon; 2016-09-06, 14:35.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziSpoko, będziemy spożywać z umiarem to wystarczy
Spoko, w sobotę rano oszacujemy straty i zrobimy zrzutę na dostawę od Agnieszki
Comment
-
Comment