Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin
Wyświetlenie odpowiedzi
2016.09.09-11 - XV Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
-
-
Wieeelkie dzięki dla Agnieszki, Janusza i tych, którzy im pomagali, za organizację i starania, aby zaspokoić nasze ciągle...wiecznie...stale...permanentnie suche gardła.
Za idealną, szczególnie w sobotę, pogodę, .
A Tap Truck przebija wszystko- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
Oczywiście podziękowania dla organizatorów, za zorganizowanie. Mankamenty owszem były, bo są zawsze, większość po stronie ośrodka, ale to taki region, gdzie i tak się wszystko sprzeda, wiec i wymagać nie ma czego...
O zepsutych piwach nie ma co pisać, bo to temat szerszy, rzekłbym craftowy przez samo k
Dobrze, że mimo tych 15 lat nic nie zmądrzeliście...
P.S. For Tadek with love
P.S.2 Ale jestem zmęczony...bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba Wyświetlenie odpowiedziTaaa, niektórzy ciągle po fajury biegali do sklepuVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
A ja wróciłem o 23:23 i jestem bardzo zadowolony.
Już się piszę na następny zlot.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Była kolacja?bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziByła kolacja?Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziDobrze, że mimo tych 15 lat nic nie zmądrzeliście...- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
Dzień dobry panu.
Comment
-
-
Bardzo, ale to bardzo serdeczne podziękowania dla organizatorów i równie serdeczne dla Fuliano za bardzo sprawny dowóz, a także cierpliwy i wytrwały odwóz ze zlotu. Duży pokłon i dodatkowe kwiatki dla Agnieszki
Serdeczne podziękowania naturze za pogodę, wszystkim obecnym na zlocie za przybycie i obecność oraz Don Tadeo za całokształt, Tadeuszu będziemy tęsknić!
Znacznie mniej serdeczne, a w zasadzie zupełnie nie serdeczne podziękowania dla nieznanego kuriera, który zadbał o przestrzeganie godzin nocnych w trakcie zlotu (co, na szczęście, do końca mu się to nie udało) i Ironowi za dokończenie dzieła zniszczenia…
O piwach rozpisywać się nie będę, napiszę tylko tyle, że z przyjemnością sięgnęłam w domu po znanego, nudnego, poczciwego i taniego PerlenbacheraLast edited by Małażonka; 2016-09-13, 08:45.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sergioP Wyświetlenie odpowiedziMY???bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziNo Wy skoro ciągle przyjeżdżacie
A niektórych, to nawet na tyle poje...ło, żeby zostać do poniedziałku- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
Dzień dobry panu.
Comment
-
-
Podziękowania dla organizatorów, nieźle się naharowali z organizacją, taszczeniem kegów itp.
Jak ta Agnieszka na trzeźwo wytrzymała z tyloma opojami, co ona bierze?
Pierwszy raz w życiu wykąpałem się we wrześniu w Bałtyku i woda była cieplejsza niż niejeden raz na przełomie lipca i sierpnia w szczycie sezonu.. Okolica mi się podobała, jeszcze chyba tam zawitam tylko na innym noclegu.
Na przyszłe zloty proponuję urealnić budżet na piwo i bardziej zwracać uwagę na jakość piwa (nie, nie zajmę się organizacją )
Comment
-
-
A jakoś podzielicie się zdjęciami, bo mi jak zwykle nie chciało się robić?bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
Comment