Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piecia
Wyświetlenie odpowiedzi
2016.09.09-11 - XV Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
-
-
Noclegują w Ośrodku z niedzieli na poniedziałek:
1. Jurandofil (przepraszam, że pierwszy)
2. Spokojny
3. SergioP
4. Piecia
5. Marusia - jak zwykle i tak jak Sergio wcale nie ze względu na ładną pogodę
6. Slavoy - jak zwykle i tak jak Sergio wcale nie ze względu na ładną pogodę :-D
7. Rycho_128 - jak zazwyczaj zwykle i tak jak Sergio wcale nie ze względu na ładną pogodę :-D
8. MarcinK
9. Doran
10. Doranowa
11. Wiktoria
12. Pepek
13. Qboland
14. Jaqba
15. brloin
16 Antoś
17. zywiec79
18. zywiec79 +1
19. sekator
20. Maggyk
21. Art
22. Jacekwerner- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Wybaczcie wtreta osoby niezwiazanej ze zlotem, ale widze, ze prawdziwy zlot (odlot) odbedzie sie dopiero z niedzieli na poniedzialek5470 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Latarnik Wyświetlenie odpowiedziWybaczcie wtreta osoby niezwiazanej ze zlotem, ale widze, ze prawdziwy zlot (odlot) odbedzie sie dopiero z niedzieli na poniedzialekLast edited by pirackamuza; 2016-09-09, 07:09.Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Może zdążą zamówić małego busa na tour po trójmiejskich browarach?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziMoże zdążą zamówić małego busa na tour po trójmiejskich browarach?Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika woosaa Wyświetlenie odpowiedziCzy wybiera się ktoś do Portu Gdynia(np.po wycieczce do Pucka)?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziMuszę was zmartwić. W przez cały jutrzejszy dzień, browar Port Gdynia będzie zamknięty.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba Wyświetlenie odpowiedziA w niedzielę?
Już znalazłem. Mogę w niedzielę tam zawitaćWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Noclegują w Ośrodku z niedzieli na poniedziałek:
1. Jurandofil (przepraszam, że pierwszy)
2. Spokojny
3. SergioP
4. Piecia
5. Marusia - jak zwykle i tak jak Sergio wcale nie ze względu na ładną pogodę
6. Slavoy - jak zwykle i tak jak Sergio wcale nie ze względu na ładną pogodę :-D
7. Rycho_128 - jak zazwyczaj zwykle i tak jak Sergio wcale nie ze względu na ładną pogodę :-D
8. MarcinK
9. Doran
10. Doranowa
11. Wiktoria
12. Pepek
13. Qboland
14. Jaqba
15. brloin
16 Antoś
17. zywiec79
18. zywiec79 +1
19. sekator
20. Maggyk
21. Kart
22. Jacekwerner
23 Samsonmiodek
24 Marta
Comment
-
-
Jak zwykle bardzo żałuję że nie mogłem zostać do poniedziałku, choć nie wyglądało na to, że będzie co pić. Tym niemniej nuda była na dobrym poziomie, a zło też dało radę, sieg heil!
Isuzu zapewniło nam atrakcje również w drodze powrotnej, tak że do domu dotarłem po 18. Na szczęście były to jedynie drobne fochy w stylu "nie pojadę dalej na gazie, bo nie".
Comment
-
-
Jest poniedziałek minęła właśnie 9, piwo dalej się lejeGdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
-
Złamasy jednebigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Ktoś pety odpalił?Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
Comment