Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
Wyświetlenie odpowiedzi
2017.09.08-10 - XVI Wielki Zlot Browar.bizu - ploty
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziSpoko, zajmiesz się kolejnymVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziSpoko, zajmiesz się kolejnym
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziMyślę, że mimo, iż była w tym roku impreza "otwarte dni" w browarze w Poniatowej wielu tam nie było. Piwowarami są tam koledzy piwowarzy domowi, a szefem właściciel kraftowej knajpy U Fotografa. Trudno o bardziej sprzyjający skład. Niedaleko są też plantacje chmielu P. Piłata. Mam kolegę z SG z Opola Lubelskiego to podpytam czy są tam jakieś większe ośrodki mogące przyjąć dziką bandęNapis: "ściągnięto 99%" cieszy tylko przez pierwsze pół godziny.
Admin ma zawsze rację
PIWOSZE WSZYSTKICH KRAJÓW ŁĄCZCIE SIĘ
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziMyślę, że mimo, iż była w tym roku impreza "otwarte dni" w browarze w Poniatowej wielu tam nie było. Piwowarami są tam koledzy piwowarzy domowi, a szefem właściciel kraftowej knajpy U Fotografa. Trudno o bardziej sprzyjający skład. Niedaleko są też plantacje chmielu P. Piłata. Mam kolegę z SG z Opola Lubelskiego to podpytam czy są tam jakieś większe ośrodki mogące przyjąć dziką bandę
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziNo to trzeba było tak od razu, że już zaklepane.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziMyślę, że mimo, iż była w tym roku impreza "otwarte dni" w browarze w Poniatowej wielu tam nie było. Piwowarami są tam koledzy piwowarzy domowi, a szefem właściciel kraftowej knajpy U Fotografa. Trudno o bardziej sprzyjający skład. Niedaleko są też plantacje chmielu P. Piłata. Mam kolegę z SG z Opola Lubelskiego to podpytam czy są tam jakieś większe ośrodki mogące przyjąć dziką bandę
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziA pierwszego posta w tym temacie czytał?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziSpoko, ale to na 2018 się szykuj, więc masz jeszcze 2 lata - do tego czasu może się duuuużo zmienićLast edited by e-prezes; 2016-10-10, 19:21.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziTo jakiś mało składny potok słów o zabarwieniu mocno emocjonalnym. Ja miałem na myśli konkretną propozycję pod rozważenie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziNie planuję aż tak daleko swojego życia.Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
W sumie dzisiaj był/jest poniedziałek i zażalenia były przyjmowane- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
5 miesięcy jeszcze... Chyba się nie doczekam.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziŁomatko, gdzie Pana poczucie humoru, Waćpanie E-prezesie.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedzi5 miesięcy jeszcze... Chyba się nie doczekam.
Comment
-
Comment