2017.09.08-10 - XVI Wielki Zlot Browar.bizu - ploty
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie). -
Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
-
Myślę, że mimo, iż była w tym roku impreza "otwarte dni" w browarze w Poniatowej wielu tam nie było. Piwowarami są tam koledzy piwowarzy domowi, a szefem właściciel kraftowej knajpy U Fotografa. Trudno o bardziej sprzyjający skład. Niedaleko są też plantacje chmielu P. Piłata. Mam kolegę z SG z Opola Lubelskiego to podpytam czy są tam jakieś większe ośrodki mogące przyjąć dziką bandęComment
-
Myślę, że mimo, iż była w tym roku impreza "otwarte dni" w browarze w Poniatowej wielu tam nie było. Piwowarami są tam koledzy piwowarzy domowi, a szefem właściciel kraftowej knajpy U Fotografa. Trudno o bardziej sprzyjający skład. Niedaleko są też plantacje chmielu P. Piłata. Mam kolegę z SG z Opola Lubelskiego to podpytam czy są tam jakieś większe ośrodki mogące przyjąć dziką bandęNapis: "ściągnięto 99%" cieszy tylko przez pierwsze pół godziny.
Admin ma zawsze rację
PIWOSZE WSZYSTKICH KRAJÓW ŁĄCZCIE SIĘComment
-
Myślę, że mimo, iż była w tym roku impreza "otwarte dni" w browarze w Poniatowej wielu tam nie było. Piwowarami są tam koledzy piwowarzy domowi, a szefem właściciel kraftowej knajpy U Fotografa. Trudno o bardziej sprzyjający skład. Niedaleko są też plantacje chmielu P. Piłata. Mam kolegę z SG z Opola Lubelskiego to podpytam czy są tam jakieś większe ośrodki mogące przyjąć dziką bandęComment
-
Comment
-
Myślę, że mimo, iż była w tym roku impreza "otwarte dni" w browarze w Poniatowej wielu tam nie było. Piwowarami są tam koledzy piwowarzy domowi, a szefem właściciel kraftowej knajpy U Fotografa. Trudno o bardziej sprzyjający skład. Niedaleko są też plantacje chmielu P. Piłata. Mam kolegę z SG z Opola Lubelskiego to podpytam czy są tam jakieś większe ośrodki mogące przyjąć dziką bandę. Załatwienie pociągu specjalnego też nie jest wykluczone.
Comment
-
To jakiś mało składny potok słów o zabarwieniu mocno emocjonalnym. Ja miałem na myśli konkretną propozycję pod rozważenie.
Nie planuję aż tak daleko swojego życia.Ostatnia zmiana dokonana przez e-prezes; 2016-10-10, 19:21.Comment
-
Comment
-
Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
-
W sumie dzisiaj był/jest poniedziałek i zażalenia były przyjmowane- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
5 miesięcy jeszcze... Chyba się nie doczekam.Comment
-
Comment