Ponieważ iż albowiem onegdaj na ostatnim Zlocie Art zaraźliwie szerzył swoje zainteresowanie zorganizowaniem następnego Złotu przez dowolnego chętnego zlotowicza, to pojawiła się koncepcyja Zlotu u braci Czechów. Niniejszym informuję, że koncepcyja ta ma spore szanse na realizację. Znaczy się - realizacyję. Ewentualne protesty będą przyjmowane w poniedziałki w piwnicy świetlicy wsi Dziura Dolna, o ile cieć będzie na miejscu. Entuzjastyczne słowa poparcia mogą być tutaj, w temacie.
2017.09.08-10 - XVI Wielki Zlot Browar.bizu - ploty
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
-
Dadek, jako znawca pepikowych klimatów, proszony o znalezienie metyVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
-
-
Popieram, w całej dziurze!Last edited by ART; 2016-10-05, 21:35.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Omamuśku, znowu pół Polski. Ale mam rok żeby kupić coś w zamian za paździerza.
Comment
-
-
Czechy to dziwny kraj...
Jakoś nie widzę tam przychylnej atmosfery do pewnych tradycyjnych zachowań zlotowych, np. performansu "Anal Sisters", meczu w piłkę nożną w wykonaniu półnagich gości z kuflem piwa w dłoni, dyskoteki klas 1-3 (a może 0-3?) w klasycznej oprawie muzycznej, itd.
Tradycyjna przyjacielska nocna wizyta patrolu policji również mogłaby mieć mało przewidywalny (a w zasadzie - dość przewidywalny) przebieg... .
Comment
-
-
Taki jest cel - nazwa "zlot" do czegoś zobowiązuje w końcu, prawda?
Na festiwal piwa do Wrocławia co poniektórzy już latali z Warszawy, więc precedens jest.Last edited by Pendragon; 2016-10-06, 09:07.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziCzechy to dziwny kraj...
Jakoś nie widzę tam przychylnej atmosfery do pewnych tradycyjnych zachowań zlotowych, np. performansu "Anal Sisters", meczu w piłkę nożną w wykonaniu półnagich gości z kuflem piwa w dłoni, dyskoteki klas 1-3 (a może 0-3?) w klasycznej oprawie muzycznej, itd.
Tradycyjna przyjacielska nocna wizyta patrolu policji również mogłaby mieć mało przewidywalny (a w zasadzie - dość przewidywalny) przebieg... .
Comment
-
-
Co najmniej od 7-8 lat lobbuję za 1 Zagranicznym Zlotem BB. Czechy to naturalny kierunek.Last edited by Pendragon; 2016-10-06, 10:46.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Całkiem przypadkiem odkryłem przed chwilą takie oto miejsce. Autokemp w Libercu. Nie musi być to, miejsce ma zalety, ale może i wady. Podaję adres ku pamięci www.autokempliberec.cz
Blisko granicy, duże miasto (ale w już prawie za nim), w zasadzie góry, na miejscu hospoda z Konradem i Svijanami. Są chatki i pokoje w budynku (czyli sytuacja jak w Trzciance). teren zielony, nie wiem czy by nas chcieli, ale sprawdzić można. Jakieś 3,5 km od browaru Krasna Studanka. Można by zorganizować jakąś wycieczkę po okolicznych browarkach, a może by nas i do Konrada wpuścili?
Comment
-
Comment