potwierdzam poszło mam już 14%
nie mogę się doczekac końca
Zbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.
Zbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.
To był nasz pierwszy zlot i na pewno nie ostatni!!Dzięki za świetnie spędzony czas...jedyną rzeczą jakiej nie będzie brakowało to chrzest Aczkolwiek mamy już z Arczim trochę wprawy w piciu niedobrych a nawet mocno przeterminowanych piw także daliśmy radę Za rok my dorzucimy jakiś pomysł dla pierwszoroczniaków
Dwie pasje, które idą ze sobą w parze - taniec irlandzki i piwowarstwo domowe :)
Otóż już są. Zdjęć jest ponad 300 w dużej rozdzielczości (ponad 1GB), więc niniejsza paczka to zdjęcia pomniejszone. Jakby ktoś chciał z tego robić sobie fototapetę to niech pisze jaki numer zdjęcia potrzebny w pełnym rozmiarze. Linka tutu: http://www.megaupload.com/?d=WVA066XO
Tak poza tym to ja jakieś półtorej godziny temu dotarłem dopiero do domu. Oczywiście chciałem też podziękować organizatorom, współorganizatorom i wszelkim duchom tamże obecnym za wszelkie zuooo i całą tą nuuudeee.
Pozdrav
"Jak sie nie ma co sie lubi, to się kradnie co popadnie..." - zasłyszane
Podziękowania w kolejności chronologicznej (chyba):
- Organizatorom, za to że... są
- dla pana, który w piątkowy poranek podwiózł mnie z Olsztynka, prawie pod samą Waszetę
i nie musiałem pedałować siedmiu km... jak niektórzy
- wszystkim, za wszystko
- Niewidzialnemu Człowiekowi, za to że się nie udusiłem
- BK, za gościnę, życzliwość i przyjęcie w browarze
- za nisko latające kondomy
- wszystkim, za wszystko
- Cyrkonii, za papu
- didżejom, za trzy dni haevyhardstrongjapierdolę metalowej indoktrynacji
- piromaniakom
- zuu, za nudę
- nudzie, za zuo
- Didżejom Kapłanom, za Czarną Mszę
- Konsylium lekarskiemu, że nie usunęło mnie za próbę usztywnienia kończyny beleczym i odmowę transportowania chorej z powrotem na salę operacyjną
- wszystkim, za wszystko
- woossie za pszeniczkę
- Rychowi za transport
- iii... wszystkim, za wszystko
- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???