I te nieprawdopodobne też.
2012.09.07-09 - XI Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziI te nieprawdopodobne też.JEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Gdyby nie fakt, że znak został zastrzeżony, to wkleił bym tu teraz ZAKAZ PEDAŁOWANIA
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziNie bądź mięczak, zapodawaj wszystkie prawdopodobne opcje
Ale tak wstępnie...
POWIDZ
- dojazd z Gniezna - około 12 kursów w dni robocze, 6 w soboty, 2 w niedziele
- dojazd z Konina - 2 kursy w dni robocze oraz sobotę
- dojazd z Poznania - 1 kurs w dni robocze
- dojazd ze Słupcy - 5 kursów w dni robocze oraz soboty
SKORZĘCIN
- dojazd z Gniezna - 6 kursów w dni robocze, 4 w soboty, 1 w niedziele
ZANIEMYŚL
- z Poznania PKS: 7 kursów w dni robocze, 4 w soboty, 3 w niedziele
- z Poznania KOMBUS linia 560: 17 kursów w dni robocze, 6 w soboty i niedziele
- ze Środy Wlkp. PKS - 2 kursy w dni robocze
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
No i co? Nie będzie Zlotu w tym roku? Pogoda coraz ładniejsza, wiosna już blisko, lato szybko zleci, jesień szybciutko się zbliża a my nic nie wiemy.
No termin znamy ale to mało aby się przygotować"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fidoangel Wyświetlenie odpowiedziNo i co? Nie będzie Zlotu w tym roku? Pogoda coraz ładniejsza, wiosna już blisko, lato szybko zleci, jesień szybciutko się zbliża a my nic nie wiemy.
No termin znamy ale to mało aby się przygotowaćLast edited by Ahumba; 2012-02-15, 12:37.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Niechanowo?
Niechanowo ponoć rusza, albo i ruszyło. Ryzykujemy, czy czekamy do 2013, aż okrzepnie? A może to niesprawdzona plotka tylko?Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
-
A może by tak w ARTezanie?Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Zlot planujemy w Raciborzu, więc trochę popedałujeszŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Dlaczego nie w Miłosławiu?
Pilzner coraz lepszy a może i pszenica się zrehabilitujeVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziZlot planujemy w Raciborzu, więc trochę popedałujeszPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
Comment