Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk
Wyświetlenie odpowiedzi
2012.09.07-09 - XI Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
Ostatnia zmiana dokonana przez Rycho_128; 2012-02-27, 10:17.Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin Wyświetlenie odpowiedziDlaczego nie w Miłosławiu?
W Raciborzu mają smaczne serki wędzone. I do Czech blisko. I do browaru w Głubczycach bliskoJEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Mój pierwszy zlot więc Racibórz i bastaVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Nie wiem jak to jest teraz, ale jeszcze rok temu pewnie by nas do Miłosława nie wpuścili.
Mi Racibórz się podoba, zresztą sam go proponowałem kiedyś tam i nawet wskazywałem kilka ośrodków.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziZlot planujemy w Raciborzu, więc trochę popedałujeszmb WOS
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgroza Wyświetlenie odpowiedziTrzeba będzie sobie sprawić pojazd mechaniczny, bo ode mnie to 9 godzin pociągiem na razie...Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziNie wiem jak to jest teraz, ale jeszcze rok temu pewnie by nas do Miłosława nie wpuścili.
(...).
Comment
-
-
Pamiętajcie, szanowna zlotowa braci, kto sprowokował Maggyczkę do puszczenia farby w temacie miejscówki.
Bez napinki, gratyfikację przyjmę na zlocie w postaci wysokiej jakości piw domowych .
A patrząc na mapę - chyba jednak opowiem się za dwoma pedałami (lewy - hamulec, prawy - gaz... ...albo odwrotnie... )
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rycho_128 Wyświetlenie odpowiedziNiechanowo ponoć rusza, albo i ruszyło. Ryzykujemy, czy czekamy do 2013, aż okrzepnie? A może to niesprawdzona plotka tylko?Gdański Browar WaRy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziDlaczego?
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziPamiętajcie, szanowna zlotowa braci, kto sprowokował Maggyczkę do puszczenia farby w temacie miejscówki.Gdański Browar WaRy
Comment
-
-
Prowokator.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziCoś tam słyszałem o niezwykłych środkach ostrożności pod względem czystości. Nie wiem czy czasami nie od Ciebie.
Skąd przypuszczenie, że od naszej wizyty względy bezpieczenstwa zaostrzono?Ostatnia zmiana dokonana przez abernacka; 2012-02-27, 15:00.
Comment
-
-
Błędny wniosek. Nie mają aż tylu wolnych czepków i fartuchów na stanie by wpuścić wycieczkę zlotowiczówOstatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2012-02-27, 15:15.
Comment
-
Comment