Słyszałem, że oglądanie takich osób ma być częścią chrztu zlotowego, ale ćśśśś...
2012.09.07-09 - XI Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
Czyżby Doro?Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Proponuję ostatnie 5 i ten post przesunąć do plot i zostawić możliwość umieszczania w tym temacie czegokolwiek tylko ARTowi. Inaczej za chwilę znalezienie jakichkolwiek faktów będzie utrudnione a nie o to chyba chodziWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Już się nie mogę doczekać - jak to mawia Iron - mam nadzieję, ze nic przez ostatni rok nie zmądrzeliście
Docent, nie wiem, czy pamiętasz nasze postanowienia po ostatnim Zlocie, że nie możemy pić tyle dni z rzędu, bo w końcu ktoś umrze po Zlocie z przepicia, a Slavoy postanowił, że już nie będziemy zostawać do poniedziałku z tych samych względów
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kloss Wyświetlenie odpowiedziJest parę osób, których lepiej nie oglądać topless.
Kloss, ale oni i tak się rozbiorą, czy będziemy chcieli, czy nie. Chociażby pod pretekstem gry w piłkę
Comment
-
-
A ja z pytaniem zasadniczym - co z grajkiem - zabieramy coś poważniejszego, czy jak zwykle jamnika?bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Bardziej by się nadał pitbullbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Piokl się w Waszecie odgrażał, że w tym roku weźmie Altusy i odpowiedni piec. Problem w tym, że się za zlot nie zapisał. Ja swoich nie biorę
Dziś sprawdzę w jakiej kondycji jest forumowy piszczek. Jak nie teges, to trzeba będzie ogłosić zrzutę na nowyDick Laurent is dead.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzi
Docent, nie wiem, czy pamiętasz nasze postanowienia po ostatnim Zlocie, że nie możemy pić tyle dni z rzędu, bo w końcu ktoś umrze po Zlocie z przepicia, a Slavoy postanowił, że już nie będziemy zostawać do poniedziałku z tych samych względów
Kloss, ale oni i tak się rozbiorą, czy będziemy chcieli, czy nie. Chociażby pod pretekstem gry w piłkę
No nie bądzcie miętcy. My usilnie trenujemy w Czechach czwarty dzień. Najwyżej ograniczcie spożycie, poniedzialek musi być!
To pisałem ja - Docent.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedziPiokl się w Waszecie odgrażał, że w tym roku weźmie Altusy i odpowiedni piec. Problem w tym, że się za zlot nie zapisał. Ja swoich nie biorę
Dziś sprawdzę w jakiej kondycji jest forumowy piszczek. Jak nie teges, to trzeba będzie ogłosić zrzutę na nowy
Pozostaje kwestia wzmacniacza - muszę u rodziców sprawdzić - Technics na pewno ma walniety potencjometr, ale powinna być jeszcze jakaś Unitra z dawnych czasów - pytanie w jakim stanie.
No i zostaje kwestia odtwarzacza CD - tego na zbyciu nie mam, ale może warto kupić jakies tanie DVD?
Zobaczymy...bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziale może warto kupić jakies tanie DVD?- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba Wyświetlenie odpowiedziProponuję ostatnie 5 i ten post przesunąć do plot i zostawić możliwość umieszczania w tym temacie czegokolwiek tylko ARTowi. Inaczej za chwilę znalezienie jakichkolwiek faktów będzie utrudnione a nie o to chyba chodzi- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
A tam w ogóle, wiecie, generalnie, prawda... "Prunt" jest?
Bo jak odpalimy piecyk i inne zagłuszacze piwnego bekania, i wyłączymy zasilanie w połowie gminy, to odwiedzą nas emisariusze mieszkańców ziemi głubczyckiej, wyposażona w tradycyjne narzędzia... .
A co do potencjalnych toplesów - ze względów estetycznych, w celu nieobrzydzania degustacji piwnych uprasza się o ogolenie klat ochotników. Chociaż... to też mógłby być element chrztu...
Comment
-
-
Dobrze widzę, że Infam nie jedzie? To kto się będzie topił w jeziorze?
Comment
-
-
No właśnie, i kto będzie miał w poniedziałek 3 promile we krwi
Comment
-
Comment