Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin
Wyświetlenie odpowiedzi
Odmaczanie / odklejanie etykiet z butelek
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziZ tego co pamiętam, to miałem do czynienia osobiście tylko ze szkłem i tak samo nie chciało zejść - taki już tam mają papier i klej. Nie ma co się męczyć, tylko postarać o oryginały.
Z PETów nie próbowałem odklejać, ale mam wrażenie, że podszedłbym do tego dość podobnie, oczywiście z nieco chłodniejaszą wodą.Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wpadzio Wyświetlenie odpowiedzi..Z PETów nie próbowałem odklejać, ale mam wrażenie, że podszedłbym do tego dość podobnie, oczywiście z nieco chłodniejaszą wodą.
Za ciut mniej gorąca nie próbowałemVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Dyczkin, a jak się ma Twoja kolekcja? Czy udało się znaleźć jakieś dobre źródło pozyskiwania piw, bo z tego co pamiętam narzekałeś na pustynię piwną w Twojej okolicy
PozdrawiamLast edited by wpadzio; 2012-05-08, 15:18.Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Comment
-
-
Nie mam takiego tempa jak Twoje ale nie narzekam.
Polkowice to nie Warszawa
Brat czasami podrzuci kilka piw z Niemiec. Tak ze 2 razy w miesiącu. A i niedaleko mnie otworzyli sklep z piwem
P.S Co powiesz na wyniki turnieju w Crucible Theatre?Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Cieszę się, że masz coraz większe możliwości
Oooo... Zaskoczyłeś mnie tym snookerem
No cóż, od lat kibicuję temu wariatowi Ronniemu. Podoba mi się jego esktrawagancja w grze, przy czym jest do tego genialnym graczem. Ma wyjątkowy talent, trochę go oczywiście rozmieniał czasem na drobne, ale jak chce to jest nie do przejścia.
Szkoda trochę Cartera, bo to sympatyczny facet, do tego miał poważne problemy ze zdrowiem.
Zaskoczony jestem też na minus postawą Marka Selby'ego i dość słabą grą Chińczyków. Ogromnie zaś cieszę się, że Stephen Hendry znów po długiej przerwie wraca do formy i zrobił maksaLast edited by wpadzio; 2012-05-08, 15:56.Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wpadzio Wyświetlenie odpowiedziOgromnie zaś cieszę się, że Stephen Hendry znów po długiej przerwie wraca do formy i zrobił maksa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Kwadri Wyświetlenie odpowiedziMaks na koniec kariery...Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Comment
-
-
Mimo wszystko nie wierzę, że skończy teraz. A jeśli już to nie na długoRzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin Wyświetlenie odpowiedziPo 4 dniach moczenia w solance Franziskaner na Polskę odszedł praktycznie bez bólu
Comment
-
-
Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sopista Wyświetlenie odpowiedziCzy skład tej solanki (proporcja wody i soli) musi być jakoś ściśle określony? Pytam bo mam ten sam problem z koszalińskim Kowalem. Papier po prostu się rozpływa.Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Doodeck Wyświetlenie odpowiedziKolejna zagwozdka: Czenstochovia - Świąteczny Porter Bałtycki.
Czy ktoś już odkleił ? Jeżeli tak, to w jaki sposób ?
Comment
-
Comment