Okazja. Ignacy zszedł z ceny aż o 50 zł!
Ciekawa aukcja na allegro !
Collapse
X
-
-
Prowizja od wystawienia, musi się przecież zwrócić.
A ty Ignacy, nie bądź taki uparty. Wystaw od 1 zł, to może wtedy ruszy z kopyta?Zbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika smes Wyświetlenie odpowiedziPrzyjacielu Twoje "eksponaty", nigdy nie osiągnęły nawet 1/3 proponowanej przez Ciebie ceny.
Następnym razem nabierz wody, bo ani to z Ciebie handlarz, ani fachowiec w dziedzinie...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KoM34 Wyświetlenie odpowiedziNie musi od 1zł, niech da nawet od 50zł z licytacja to wtedy ruszy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ignac7 Wyświetlenie odpowiedzi
Miałem takie 3 szklanki i 2 sprzedałem i to jest ostatnia cena. A 2 poprzednie poszły za ok 180zł (mówię o 1 sztuce)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zeko Wyświetlenie odpowiedziSam sobie przeczysz. Piszesz o 3 w archiwum jest ich aż 7. I ostatnie sztuki są po 139 a nie 180. Kłamać nawet nie potrafisz.
Debilu!... może poszukaj w sprzedanych a nie w tych których nie sprzedałem !? aa że teraz 7 razy pod rząd nie sprzedałem :P to wina ceny.... ale tak jak już mówiłem nie zależy mi na sprzedaży !
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zeko Wyświetlenie odpowiedziignac7, trochę kultury gówniarzu! Debilami to sobie możesz nazywać kumpli z piaskownicy.
Comment
-
-
Panowie, proszę przejść na PW.Last edited by dyczkin; 2013-11-28, 21:22.Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Ładny, skórzany portfel. Idą święta, znalazła się spora obniżka.
Zbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika smes Wyświetlenie odpowiedziŁadny, skórzany portfel. Idą święta, znalazła się spora obniżka.
http://allegro.pl/portfel-skora-na-p...726936955.html
Poza tym znajdz mi taki portfel.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ignac7 Wyświetlenie odpowiedziMoże i jestem gówniarzem ale nie będą mi żadne debile mówić co mam robić !.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ignac7 Wyświetlenie odpowiedziDebilu!... może poszukaj w sprzedanych a nie w tych których nie sprzedałem !? aa że teraz 7 razy pod rząd nie sprzedałem :P to wina ceny.... ale tak jak już mówiłem nie zależy mi na sprzedaży !
Comment
-
Comment