No właśnie. I ten kieliszek, i puchar lansowany przez Kopyra są koszmarnie brzydkie. Mija mi ochota na piwo, jak na to patrzę, a co dopiero pić z tego. I jeszcze ta cena z czapy.
TEKU - poszukuję / kupię.
Collapse
X
-
Widzę, że to ostatnio wielce modne szkło. Służy głównie do lansu, bo piwo z niego nie jest ani trochę lepsze.
Comment
-
-
Do degustowania małych próbek jest niezły, łatwiej wyczuć niuanse. Jak Ci Krzysiu nie pasuje forma to zawsze możesz zgasić światło podczas degustacji z tego szkłaOstatnia zmiana dokonana przez ART; 2014-01-22, 10:33.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Napisałem do tych smaków piwa, doczytałem się bowiem ciekawostki - jeśli chcemy odebrać szkło od nich ze sklepu w wawie, to zaplaciłmy "za wstęp" 20zł (bo za co innego, przecież nie za dostawę). No i dostałem odpowiedź. Tak więc zamawiając u nich kuriera zapłacimy za jedno teku 25zł+24zł kurier, odbierając osobiście na al. Lotników natomiast 25+20zł. Czytając Wasze opinie i biorąc pod uwagę, że to już drugi sklep, który niezbyt jest skory do współpracy na normalnym poziomie, odpuściłem sobie teku - mam fajne pokale z ostatniego FDP i konkursu poznańskiego, wystraczą mi.
Comment
-
-
Polecam "przerośnięte" koniakówki. 5 zł na pchlim targu, a lans nie mniejszy, można też dostać nowe: http://allegro.pl/kieliszki-do-konia...828508318.html
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedziPolecam "przerośnięte" koniakówki. 5 zł na pchlim targu, a lans nie mniejszy, można też dostać nowe: http://allegro.pl/kieliszki-do-konia...828508318.html
Comment
-
-
Chodzi głównie o pojemność, żeby się zmieściło małe piwo.
Comment
-
-
0,2 to ma być cecha, pojemność będzie większa.Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
W sklepie firmowym stoją od jakiegoś czasu.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment