Van Pur 95r 98r

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • ludin
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2013.04
    • 3

Van Pur 95r 98r

Mam piwa van pur z rocznika 95 i 98 w puszkach. Jestem smakoszem tego piwa, i ciekaw jestem czy moje puszki sa cos warte dla kolekcjonerow.
  • dyczkin
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2011.05
    • 3657

A ile chciałbyś zarobić?
    Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!

Moje warzenie // Piwny Wojownik

Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń

Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820

Comment

• ludin
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2013.04
      • 3

Mam okolo 15-20 puszek trzymam to na specialne okazje.
      Piwo smakuje naprawde wysmienicie.
      Nie jestem przekonany co do sprzedazy chyba ze cena mnie zadowoli

Comment

• ludin
        Szeregowy Piwny Łykacz
        • 2013.04
        • 3

Sa to cale nie otwierane piwa.

Comment

• Krzysiu
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2001.02
          • 14936

Potrzymaj je jeszcze jakieś trzysta lat, na pewno nabiorą wartości.

Comment

Related Topics

Collapse

• grzeber
            XXVII Ankieta Kolekcjonerów Podstawek 2024
            grzeber
            Kolejny rok na finiszu, trzeba zatem zaanonsować rokroczną Ankietę Kolekcjonerów Podstawek.
            Formularze będą gotowe pod koniec miesiąca, ale już warto zabrać się za układanie oraz liczenie kolekcji. ...
            2024-12-08, 22:30
          • grzeber
            XXVI Ankieta Kolekcjonerów Podstawek 2023
            grzeber
            Rok zbliża się do końca, zatem informuję o nadchodzącej ankiecie kolekcjonerów podstawek.
            Formularze i konkrety pojawią się niedługo, a wszyscy chętni już teraz niech zabierają się do układania kolekcji.
            2023-12-04, 19:44
          • grzeber
            XXV Ankieta Kolekcjonerów Podstawek 2022
            grzeber
            Trochę tu ostatnio ciszej. Nie zmienia to faktu, że rok się kończy więc czas szykować ankietę podstawek.
            Mimo okrągłego jubileuszu nie planuję żadnych ogromnych zmian. Formularze i konkrety pojawią się niedługo, a wszyscy chętni mogą już teraz, zabierać się do liczenia i porządkowania...
            2022-12-01, 22:20
          • Jerzy1960
            XI Ankieta Kolekcjonerów Nakładek na Pokale (Dropcatchers) 2020
            Jerzy1960
            Zapraszam do udziału w XI Ankiecie Kolekcjonerów Nakładek na Pokale 2020.
            Ankieta jest międzynarodowa, w formie elektronicznej, według stanu na dzień 31.12.2020r.
            Formularze wysłałem do tych osób które wzięły udział w poprzednich ankietach. Pozostałych chętnych zapraszam i proszę...
            2020-12-29, 23:05
          • pebejot
            USA, San Francisco, 1150 Howard St, Cellarmaker Brewing Co.
            pebejot
            Browar rzemieślniczy w San Francisco, otwierający się kilka razy w tygodniu na kilka godzin dla swoich klientów z własnym wyszynkiem.
            Cellarmaker Brewing działa od 2013 roku, nieco na uboczu miasta w nieciekawej dzielnicy, zwłaszcza po zmroku, gdy ulice miasta opanowują bezdomni, rozkładając...
            2022-04-21, 14:34
          • Loading...
          • Koniec listy.
          Przetwarzanie...