Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tox_box
Wyświetlenie odpowiedzi
Kody oznaczające browary warzące dane piwa w GŻ,KP,CO-próba identyfikacji
Collapse
X
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
A no widzisz, spojrzałem tylko na ostatni mój wpis. Wydawało mi się, że Z było wątpliwe.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Tego jeszcze nikt z nas nie wykrył.
Comment
-
-
Mam Tatrę Pils z literką "T" piątą od końca. Co to będzie? Elbląg? Piwo kupione w Toruniu, więc chyba najbliżej.Czy jest coś lepszego niż piwo? - Dwa piwa!
Małe Piwko Blog
Małe Piwko Blog na facebooku
Domowy Browar Demon
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ucho Wyświetlenie odpowiedziCzy jest coś lepszego niż piwo? - Dwa piwa!
Małe Piwko Blog
Małe Piwko Blog na facebooku
Domowy Browar Demon
Comment
-
-
Czyżby 4 na kodzie4Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Też tak myślę. No i tajemnica rozwiązana.
Comment
-
-
Piłem kilka dni temu Warkę (tą czerwoną)w specjalnej wersji dla Biedronki 550ml. 5 litera od końca, to T zastanawiałem się to "uczynił ten trunek"
Wszedłem tutaj, daliście link
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ucho Wyświetlenie odpowiedzi
Nijakie, puste piwo, niewarte nawet tych 1,99zł
Dzięki za aktualną listę, pstryknę fotkę i już będę wiedział o tych nowych liniach, ale im nowsza linia tym gorzej im to wychodzi
Comment
-
Comment