Proszę o identyfikacje kapsli.
Collapse
X
-
DziekujeComment
-
Nie koniecznie. Może być z Castel Beer. W obydwu przypadkach browar BGI Kombolcha (Wollo). Na przełomie 2008/2009 Bati już chyba nie było. Nigdzie przynajmniej go nie spotkałem, jedynie pojedyncze reklamy widziałem.
1 - dodam tylko, że piwo się nazywa St. George i jest najpopularniejsze w Etiopii.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, CiechanówComment
-
Nie koniecznie. Może być z Castel Beer. W obydwu przypadkach browar BGI Kombolcha (Wollo). Na przełomie 2008/2009 Bati już chyba nie było. Nigdzie przynajmniej go nie spotkałem, jedynie pojedyncze reklamy widziałem.
1 - dodam tylko, że piwo się nazywa St. George i jest najpopularniejsze w Etiopii.
OK,może być i tak:
5 Etiopia - Castel BeerComment
Related Topics
Collapse
-
Cześć,
moja kolekcja, w porównaniu z innym dostępnymi w internecie, przedstawia się dość nędznie, ale jest ku temu jeden ważny powód - zbieram kapsle jedynie z piw, które wypiłem sam.
Jako, że kolekcja wystartowała w listopadzie 2019, a mnie się już udało uzbierać tych...-
Channel: Moje zbieranie
-
-
Mam trochę kapsli których nie potrafię przypisać do browarów, państw,
szukałem na wiadomej stronie i w necie ale poległem, prośba o pomoc, jakie to państwa? z góry dziękuję.
Foto nr.1...-
Channel: Identyfikacja
-
-
Witajcie!
mam prośbę o identyfikację tych kufli. Oba z "wykopalisk", bardzo ciężkie, grube szkło (ścianki jakieś 2-3 mm), na dnie symbol VH, oba mają znaki wskazujące na poziom 0,5 litra. To jakieś knajpiane? Czysta ciekawość, z góry dziękuję
...-
-
-
Dzień dobry. Jestem kolekcjonerem kapsli. Zastanawiam się czy nie ma osób chętnych, aby podarować mi kapsle za darmo?, ponieważ jestem dopiero początkującym zbieraczem kapsli....
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Witam forumowiczów,
wiem, że mogę na was liczyć z pomocą, dlatego proszę was o pomoc w identyfikacji tych trzech kapsli. W odniesieniu do kapsli 717 oraz 726, jedynie mam miasto oraz kraj pochodzenia, tylko brakuje mi producenta/firmy oraz nazwy (jeśli owa istnieje). Próbowałem szukać tych...-
2020-03-04, 21:44 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment