Automat forumowy twierdzi, że we wrześniu 2007 roku.
Bez bicia przyznam się, że odważyłem się oceniać na forum po powrocie ze swojego pierwszego zlotu .
Przy okazji potwierdzam, że teraz to już nie to, co kiedyś.
Wystarczy pojechać do sklepu raz na jakiś czas i wytargać karton różnych piw.
Kiedyś... ...to były polowania, rajdy po Polsce powiatowej albo i gminnej, penetracje zakurzonych półek w sklepach GS-u... .
Bardzo proszę szanownego admina o przeniesienie tego wątku do "Przy piwie o ZBoWiD-zie" (młodsi se wyguglajom) .
Kiedyś... ...to były polowania, rajdy po Polsce powiatowej albo i gminnej, penetracje zakurzonych półek w sklepach GS-u... .
I wtedy dopiero można było trafić na prawdziwe, nieco przykurzone ambrozje...
Ale szczerze gratuluję zapału w ocenianiu, dzięki m.in. Twoim i Becika ocenom oszczędziłem portfelowi i wątrobie wielu słabych piw
Witaj, zgadzam się, kiedyś ganiałem po okolicy jak nowe piwo się pojawiło a tzw. Spółdzielnie czyli sklepy GS-u stanowiły niezłe obiekty do penetracji. Teraz w tychże sklepach tylko koncerniaki a żeby wszystko ogarnąć trzeba założyć, że za rok chcę zejść ze świata, odpuszczam... Gratulacje!
Właśnie piję za to i gratuluję
Ja jestem skromny, ale zbliżam się już do 1000 ocen. Na razie nie mam czasu na oceny bo korzystam z krótkiego lata w pn-wsch Polsce, ale kiedy się ochłodzi to zamierzam ponownie oceniać piwka w ciepłym domku przed kompem.
Comment