Co macie teraz lub będziecie mieć przy rozlaniu nowej warki w ofercie z beczek niemieckich?
W tej chwili mamy w magazynie St. Georgen Kellerbier i Schlenkerla Marzen. Możecie jednak zamówić co chcecie z naszej oferty bo przed rozlewem PINTY będziemy mieć świeżą dostawę z Niemiec.
Czekam na ofertę z innej firmy kurierskiej bo tez którymi do tej pory współpracujemy są bardzo drogie. Wszystko wskazuje na to, że przesyłka kartonu powinna kosztować ok. 15- pln.
Czekam na ofertę z innej firmy kurierskiej bo tez którymi do tej pory współpracujemy są bardzo drogie. Wszystko wskazuje na to, że przesyłka kartonu powinna kosztować ok. 15- pln.
No z taką ceną to nie ma wiele co się zastanawiać
Chodzi o UPS? - przy zamawianiu produktów do domowego piwka w CP płacę tylko 17 zł (paczka do 20 kg), właśnie wysyłane UPS-em. Nie wiem tylko, czy ta cena nie zależy od umowy na dużą ilość wysyłek.
W tym tygodniu w końcu będziemy mieć podpisaną umowę z firmą kurierską. Koszt standardowej paczki zamknie się w kwocie 20- zł brutto. W przyszłym tygodniu możemy rozsyłać piwo
To trzeba już szykować nową akcję zbierania zamówień
"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Pierwsza paczka dotarła do mnie szybko i w całości. Do tego dobra cena za kuriera, więc jestem zadowolony, zwłaszcza że piwniczka została prawie opróżniona i był problem przed świętami. Polecam innym chętnym forumowiczom te formę kupna.
W ofercie sklepu dostępne są wszystkie piwa frankońskie i bawarskie z naszej hurtowni, PINTY (od końca przyszłego tygodnia), koszulki PINTA Imperium Atakuje, drewniane skrzyneczki na piwo. Niebawem pojawią się inne piwne gadżety. Zapraszam na zakupy.
A jak to rozumieć
Po za tym bardzo ciekawa inicjatywa
Ile piw mieści się w standardowej przesyłce do 30 kg?
Volenti Non Fit Iniuria//Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Comment