Najlepszy wybór mają chłopaki z:
Import piw niemieckich - proszę o opinie.
Collapse
X
-
Witam piwoszy,
temat "Biermarktu" nie umarł. Tak szybko się nie poddaję. Żeby to wszystko uruchomić potrzeba było dużo czasu, nerwów, pieniędzy. Pierwsze browary już się sprzedają.
Wkrótce więcej...
PS.
Przepraszam za brak aktywności na forum, ale chciałem się wstrzymać do momentu, kiedy będą już jakieś konkrety.No Cerveza No Trabajo
Comment
-
-
Schlenkerla Rauchbier
Przyglądam się Schlenkerli, by mieć je jako stałą pozycję w ofercie, dostępną we Wrocławiu od ręki (oprócz sezonowych) zarówno w butelkach jak i w kegach:
Aecht Schlenkerla Rauchbier
Schlenkerla Rauchweizen
Helles Schlenkerla Lager
Aecht Schlenkerla Rauchbier - Urbock
Aecht Schlenkerla Eiche - Doppelbock
Co Wy o tym sądzicie?No Cerveza No Trabajo
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Biermarkt_Wroclaw Wyświetlenie odpowiedziHehe, ja tam się zaliczam do tych freaków... Szczególnie zimą...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziTo piwo dla freaków. Ze względu na wędzone klimaty KEG-i mogą nie schodzić...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Biermarkt_Wroclaw Wyświetlenie odpowiedziPrzyglądam się Schlenkerli, by mieć je jako stałą pozycję w ofercie, dostępną we Wrocławiu od ręki (oprócz sezonowych) zarówno w butelkach jak i w kegach:
Aecht Schlenkerla Rauchbier
Schlenkerla Rauchweizen
Helles Schlenkerla Lager
Aecht Schlenkerla Rauchbier - Urbock
Aecht Schlenkerla Eiche - Doppelbock
Co Wy o tym sądzicie?
Z Polkowic do Wrocka nie daleko, kumpel będzie wpadał, to prawdziwy rauchhead
Ja również nie omieszkam, z innym kumplem, dorzucić się do puliVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Schlenkerla to piwo które sie kocha lub nienawidzi. Z doświadczenia powiem że są na to amatorzy którzy lubują w piwach typu rauchbier a schlenkerla jest idealna pozcyją. Sam mam na półce od kilku miesiecy i spokojnie sie sprzedaje.
Jedyne negatywne opinie jakie slyszalem od klientów to fakt że przy wiekszej ilości jakoś głowa boli dnia nastepnego...Banino ul.Lotnicza 102
Czynne pon.-sob: 6 - 22
niedz: 8- 22
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziTo piwo dla freaków. Ze względu na wędzone klimaty KEG-i mogą nie schodzić...
Kto to jest "freak"?Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedziKto to jest "freak"?
Comment
-
-
Z Schlenkerlą to jeszcze trochę potrwa, magazyn mam na razie zapełniony innymi pozycjami i testuję co schodzi lepiej a co nie.
Udało mi się zdobyć Augustinera, na razie Edelstoff'a, Störtebeker też się pojawił we Wrocławiu a już wkrótce pojawi się m.in. Schneider Weisse Aventinus Eisbock, Thurn und Taxis Roggen i kilka innych nowych pozycji.No Cerveza No Trabajo
Comment
-
-
To ja poproszę namiary, bo jesteśmy zainteresowani Niemcami. Wysyłacie/dowozicie czy odbiór osobisty?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Biermarkt_Wroclaw Wyświetlenie odpowiedziZ Schlenkerlą to jeszcze trochę potrwa, magazyn mam na razie zapełniony innymi pozycjami i testuję co schodzi lepiej a co nie.
Udało mi się zdobyć Augustinera, na razie Edelstoff'a, Störtebeker też się pojawił we Wrocławiu a już wkrótce pojawi się m.in. Schneider Weisse Aventinus Eisbock, Thurn und Taxis Roggen i kilka innych nowych pozycji.multipub Biała Dama
Świdnica ul.Pułaskiego 16
w piwnicy 50m od Rynku
www.białadama.pl
https://www.facebook.com/BialaDamaMultipub
Comment
-
Comment