Stara-nowa kręgielnia w Legnicy. W ofercie Skalak , Svijany , piwa z Browaru Witnica, Cornelius , Piwa z Wojcieszowa poza tym koncerniaki chyba z każdej grupy. Właściciel mówi ,że poszerzy ofertę jeśli będzie zainteresowanie. Ciekawe miejsce , chyba jedyna knajpa w Legnicy gdzie można się napić dobrego piwa , polecam.
Legnica, Neptuna, Kręgielnia Kometa
Collapse
X
-
Z beczki?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
Szczerze wątpię.Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Odpowiem za kolegę dyczkina. Wątpił, że wymienione piwa są z beczki. I się nie pomylił.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Sekciarzom nie trzeba tłumaczyćVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
Comment