Wrocław, Bogusławskiego 9, Český Ráj

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • slavoy
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    🥛🥛🥛
    • 2001.10
    • 5055

Wczoraj jeszcze jakieś resztki w kegu kręciły. Jak dla mnie dobre, ale bez rewelacji. Za mało "podtekstów" jak na pochodzenie i cenę.
    10zł/0,3l.
    Dick Laurent is dead.

Comment

• dyczkin
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2011.05
      • 3657

Snake Dog IPA pyszne.
      Zilvar jak dla mnie rewelacja. I to jest desitka? Bardzo treściwe i dobrze chmielone
      Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!

Moje warzenie // Piwny Wojownik

Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń

Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820

Comment

• Jarasty
        Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
        • 2007.05
        • 187

Idą Święta więc czas na świąteczne specjały, jutro otwieramy kega Nice Chouffe a do końca tygodnia na pewno pojawi się świąteczny Kormoran, w kolejce jak zwykle przed świętami Habrowak z Rychnova jak podłączymy dam znać
        Pozdrawiam i zapraszam
        Na zdrowie

Comment

• Basik
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2006.06
          • 1308

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jarasty Wyświetlenie odpowiedzi
          Idą Święta więc czas na świąteczne specjały, jutro otwieramy kega Nice Chouffe
          No i na Święta pasuje świetnie Szkoda tylko, że takie mocne w %, ale spróbować warto.
          Miło było się w końcu spotkać, pozdrawiamy

Comment

• JAckson
            🍼🍼
            • 2004.05
            • 6123

Próbowałem wczoraj Nice Chouffe. Wziąłem 0,3 bo moc i cena jest wysoka.

0,5dm3 - 19zł
            0,3dm3 - 13zł

Piwo na pewno ciekawe, ale mi osobiście taki gatunek bardziej pasuje w kielichu w temperaturze pokojowej i w zaciszu.

Jasna policka 10 wyśmienita
            MM961
            4:-)

Comment

• darekd
              Generał Wszelkich Fermentacji
              🍺🍺🍺
              • 2003.02
              • 12565

Dziś podpięty również aksamitny Alt oraz pszenica z Żamberka (Kanec).

Ten sametovy alt, jakoś tak dziwnie się zbiegł ze śmiercią Vaclava Havla

Comment

• docent
                • 2002.10
                • 5205

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darekd Wyświetlenie odpowiedzi

No cóż, idealne piwo by wznieść toast Ku Pamięci...
                Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
                Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
                Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
                Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!

Comment

• Shedao
                  Kapitan Lagerowej Marynarki
                  🥛🥛🥛🥛
                  • 2007.09
                  • 915

A dziś świeżo podpięta Ale Szycha, ale nas ten Raj rozpieszcza przed świętami

Czy ktoś wie co to dokładnie za sametové piwo jest? Nie mogę jakoś nic wyszukać na internecie.

Comment

• darekd
                    🍺🍺🍺
                    • 2003.02
                    • 12565

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shedao Wyświetlenie odpowiedzi
                    A dziś świeżo podpięta Ale Szycha, ale nas ten Raj rozpieszcza przed świętami

Czy ktoś wie co to dokładnie za sametové piwo jest? Nie mogę jakoś nic wyszukać na internecie.
                    To jest to piwo, tylko w tamtym lokalu była inna nazwa:

Comment

• Pendragon
                      🥛🥛🥛
                      • 2006.03
                      • 13952

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darekd Wyświetlenie odpowiedzi
                      A tak przy okazji, czy ktoś wie jakie piwo było jego ulubionym? Kilka razy już mówiono w TV, jak to ludzie przynosili "jego" piwo, ale nigdy nie wymienili marki.

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• giudice
                        Gość
                        • 2005.07
                        • 231

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedzi
                        A tak przy okazji, czy ktoś wie jakie piwo było jego ulubionym? Kilka razy już mówiono w TV, jak to ludzie przynosili "jego" piwo, ale nigdy nie wymienili marki.
                        Krakonoš.

Comment

• Pendragon
                          🥛🥛🥛
                          • 2006.03
                          • 13952

A no to wszystko jasne. Teraz dopiero widzę, że Hrádeček rzut beretem od Trutnova.
                          A wiesz może czy 10, 11, 12-tka?

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• rohozecky
                            Major Piwnych Rewolucji
                            🍼🍼
                            • 2008.11
                            • 1839

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika giudice Wyświetlenie odpowiedzi
                            Krakonoš.
                            VH wielki to był człowiek, a jak widać i na piwie się znał.
                            ... a poza tym twierdzę, że SAB Miller winien zostać zniszczony.

Comment

• docent
                              • 2002.10
                              • 5205

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika giudice Wyświetlenie odpowiedzi
                              Krakonoš.
                              W Trutnovie Havel pracował w 1974 przez 9 m-cy w ramach 'reedukacji', dlatego przynieśli to piwo. Ale on chyba nie miał ulubionej marki, lubił po prostu dobre piwo. Tutaj kilka przebitek zatytułowanych Vaclav Havel a pivo.
                              Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
                              Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
                              Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
                              Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!

Comment

• Pendragon
                                🥛🥛🥛
                                • 2006.03
                                • 13952

Mieszkał w Hrádečku (obrzeża Trutnova), to i nie dziwota, że pił to, co było tam najbardziej dostępne, czyli Krakonoša.
                                Last edited by Pendragon; 2011-12-21, 11:14.

Comment

Przetwarzanie...
                                X