Wczoraj podlaczylismy ostatnia beczke, ale powinno dla ciebie wystarczyć
Wrocław, Ruska 34, Zakład Usług Piwnych [zamknięte]
Collapse
X
-
Już w sobotę z naszych kranów po raz pierwszy poleje się Hardcore IPA z browaru Brewdog!
A tymczasem na kranach:
1. Verhaeghe/ Duchesse de Bourgogne – flamandzkie red ale – NOWOŚĆ
2. Pinta/ Atak Chmielu – American India Pale Ale
3. Holba/ Šerák 13,51% - jasny lager
4. Pinta/ Dymy Marcowe – marcowe wędzone
5. Manufaktura Piwna & Marcin Chmielarz – Jeden Chmiel Fuggles
6. Lindemans/ Kriek – lambic wiśniowy
7. Manufaktura Piwna & Marcin Chmielarz – Bury Kocur
8. Svijany/ Svijanský Rytíř – jasny lager
9. Tucher/ Hefeweizen – pszeniczne jasne
10. Tucher/ Urfränkisch Dunkel – ciemne bawarskie
Zapraszamy!
Comment
-
-
coraz bardziej żałuję, że nie będę gościć..."A we mnie samym wilki dwa, oblicze dobra, oblicze zła(...)Wygrywa ten, którego karmię!!"
galeria spożytych piw
Najlepszy Sklep z piwem w Oleśnicy
Comment
-
-
Planujecie jakieś 'atrakcje' na urodziny?www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Zlot cules
Chciałbym potwierdzić u źródła:
Czy odbędzie u Was zlot cules z okazji Gran Derbi?Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
W związku z tym pytanie mam:
Co jutro na kranach będzie?Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Te lepsze kąski na pewno
Gdyby tak Hardcore IPA jutro byłaVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Comment
-
-
Może więc taka prośba do ZUPy: napiszcie rano po zamknięciu lokalu co się skończyło a co będzie dostępne w niedzielę. Żeby człowiek nie dostawał ślinotoku bez rzeczywistej przyczyny."... ja nie tylko literat, ale i Gombrowicz!"
Comment
-
-
IPA była.....WOW. Tyle tylko, że raczej nie jest to piwko sesyjne Dla mnie mogłaby zostać ta sama gorzkość, jednak bez procentów
Z okazji rocznicy- jeszcze raz wszystkiego dobrego i ciągłego rozwoju! A dla nas- jak najciekawszych piw Dzięki za przemiłe, urodzinowe przyjęcie
P.S. Żałuję tylko, że nie udało mi się wyciągnąć od Was informacji, jaka pasta była na krakerskach - były świetne. I gratulacje dla osoby, która piekła "murzynka".
Comment
-
-
Kto z szanownych forumowiczów będzie dziś na Gran Derbi?Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Comment
-
-
Bardzo dziękujemy wszystkim za liczne przybycie na nasze urodziny, życzenia i wspólną zabawę! Mamy nadzieję, że bawiliscie się dobrze, bo że Matuska, Hardcore IPA i kilka innych piw, a także przygotowane przekąski smakowały, to wiemy ))
A i specjalne podziękowania dla wszystkich umundurowanych i wąsatych )
I dalej:
- mecz Barca - Real madryt puszczamy, więc zapraszamy!
Krany:
- Beczki Matuski i BrewDoga zostały błyskawicznie osuszone, ale zrobiliśmy zapas Borsuka, Angielskiego Śniadania, Odsieczy Wiedeńskiej, jest też jeszcze Viva la Wita, zaraz będzie Mahrs Brau Weisse, Dymy marcowe, Svijansky Rytir i inne, także kto ma ochotę zapraszamy dzisiaj!
Comment
-
Comment