Powstaje nowy multitap w Zielonej Górze. 8 kranów na początek. Ma być też jedzenie. Otwarcie miało być w czerwcu, ale się obsunęło. Tyle na razie wiem.
Zielona Góra, Żeromskiego 5, Ósmy Proces
Collapse
X
-
Wkrótce otwarcie, krany już założoneVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Czekają na odbioryVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
No wiesz, na FB pisali. Mam nadzieję, że na lotnym Festiwalu zaliczę ten lokalVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Comment
-
-
A co w niej masz?Last edited by dyczkin; 2019-05-05, 21:28.Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Comment
-
-
Nie będę sam. Ale kumpel też pić potrafiVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Comment
-
-
Last edited by dyczkin; 2019-07-11, 20:44.Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Comment
-
-
No i w końcu otworzyli - 8 kranów, z czego na jednym prosecco, na pozostałych rotujące krafty. Ceny za 0,5l od 10 (pils) do 15 PLN (ddh vermont ipa).
Kilka drinków i podstawowy alko wysokoprocentowy też dostępny.
Kuchnia jeszcze nie działa, z przekąsek na ciepło nachosy i krążki cebulowe.
Ludzi na wczorajszym otwarciu masa, brakowało miejsca w ogródku, więc spożywanie odbywało się nawet na stojaka na deptaku, albo na okolicznych ławkach.
Comment
-
-
W tym lokalu zadebiutował Browar Odrzański Krzysztofa Czechowskiego (Undeath @ piwo.org). Patrząc na jego profil FB wygląda na kontrakt. Tym bardziej, że jego zwycięska receptura była warzona w wielkości 70 hl w Wąsoszy.
Comment
-
Comment