A gdzie się podziały wpisy z początków istnienia Hausta, tj. z lat 2005-2007 ?
Zielona Góra, pl. Pocztowy 9, Minibrowar Haust
Collapse
X
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
Byłem w zlotowy piątek. Piwowar właśnie warzył Robust Portera
Ox Bile kończy leżakowanie i myślę, że będzie gotowy na Octoberfest, w Hauście, który odbędzie się w dniach 4-6.10.1013. Piwo ma być lane, taniej, niż zwykle
PrzybywajcieVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziOd niedawna w poniedziałki browar jest zamknięty.
Comment
-
-
Ktoś wybiera się na Oktoberfest do Hausta w najbliższy weekend? Nie ukrywam, że wyjątkowo nie mam z kim się tam wybrać/spotkać, a cierpliwości na bycie z samym sobą starcza mi ledwie na jedno piwo, a chętnie skosztowałbym z trzy
Rok temu były promocje cenowe, jakieś specjalne menu, oraz konkurs lub konkursy (nie wiem czy było ich więcej, ale na jeden się załapałem i wygrałem Pilsa )
No i niech kelnerki w tym roku założą odpowiednie stroje
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KobiNalewka Wyświetlenie odpowiedzia cierpliwości na bycie z samym sobą starcza mi ledwie na jedno piwo, a chętnie skosztowałbym z trzyPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Odwiedzony w sobotę 20.08
Wystrój na parterze barowy, całe ściany w podstawkach i etykietach.
Z kuchni naprawdę warto zjeść dwie zupy jakie mają w menu czyli gulaszowa i cebulowa, są naprawdę smaczne. Pozostałe pozycje to raczej przegryzki, zagryzki, dopychacze do piwa, podawane z ketchupem czy sosami rodem z barów wietnamskich.
Obsługa miła, pomocna, zachęcająca.
Dostępne na kranach było 5 piw: Citra, Pszeniczne, Pils, Belgian Blond Ale, piątego już nie pamiętam, może dlatego, że żadne z nich nie było warte zapamiętania, a pszenica w ogóle w niczym nie przypominała pszenicy. Belgijskie nawet nie dopite, za mocno alkoholowo-likierowate.
Podawane w szkłach "no name", firmowe szkło do sprzedaży po 20 zł za szklankę.
W sobotę po 20-ej, można powiedzieć - pustki, może oprócz nas z 10-12 osób w środku i na malutkim ogródku, to wszystko.
Niczym nas ten przybytek nie zachwycił. Samo własne piwo to za mało.Last edited by becik; 2016-08-22, 10:31.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Już się nie boisz?Last edited by Pendragon; 2017-04-18, 15:38.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika CzlowiekJamnik Wyświetlenie odpowiedziMożna się bać tego, że pojdziesz spróbować kiepskiego piwa albo napotkać przerostu formy nad treścią itp.
Comment
-
Comment