Próbowane wczoraj pils i pszenica wyśmienite. Jeśli te warki pojadą na Konkurs Piw Rzemieślniczych do Żywca to podium powinno być zapewnione.
al. Jana Pawła II 82 (CH Arkadia), Bierhalle
Collapse
X
-
Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
-
-
Wspaniała kwestia zasłyszana wczoraj zarówno od kelnerki jak i od pani manager: "W związku z EURO 2012 serwowany będzie wyłącznie pils i weizen". Czyli trzeciego piwa nie będzie aż do lipca. Ciekawe jest też to, że menu w trakcie mistrzostw będzie występowało jako "Oktoberfest". WTF
A piwo póki co trzyma poziom, pils bardzo w porządku.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziWTFLwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
Comment
-
-
Bierhalle zaprasza na Koźlaka. Ciekawe jak sobie z nim poradzili bez Krzysztofa?"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Krzysztof odszedł Dobrowolnie.Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Hmmm...Moja ocena kompletnie inna. W miarę fajny zwykły ciemniak, do bólu przeciętny. Jak na Koźlaka i to tego który pamiętam z lat poprzednich raczej blado."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Trwa ekspansja warszawskiego Bierhalle.
Z tego co się wczoraj dowiedziałem 19 czerwca otwierana jest kolejna restauracja w Warszawie. Na Marszałkowskiej prawie naprzecie de Brasil. Ponieważ nie znam dokładnego adresu nie założyłem oddzielnego tematuWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
E tak jaka znowu ekspansja? Jeden lokal mniej (Białystok) i jeden więcej więcej teraz. Bilans wychodzi na zero.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Brat_Piwny Wyświetlenie odpowiedziDzisiaj spróbowałem nowości czyli piwa Bierhalle Witbir.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedzihmm. Tak dokładnie się nazywa?
W załączeniu fotka z menu (mam nadzieję, że czytelna...)
Comment
-
Comment