Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika czeskabaszta
Gratulacje , kolega Ahumba zgadł - jest to model 120 l.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba
125 L ?
Zaraz, zaraz... To w końcu 120 L czy 125 L ??
Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła. Serviatus status brevis est 3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła. Serviatus status brevis est 3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Zobacz moją odpowiedź w poście 970. Dopiero od konkursu nr 3 obowiązuje zasada jedna osoba jeden strzał.
Nie spojrzałem tak daleko wstecz, wybacz proszę Aczkolwiek sytuacja: typ-rozwiązanie post pod postem jest, przyznasz, mocno sugestywna
Przez 20 lat wyjazdów do Czech z różną częstotliwością i w różne regiony, kuchnia czeska stała się moją jedną z ulubionych. W zasadzie jest w pierwszej trójce. Uwielbiam te tłuste potrawy z knedlikami, chleb z kminkiem i zakąski do piwa. Nawet unowocześnianie tej kuchni przez niektórych...
Tak jak w tytule. Przeglądając ostatnio czeską stronę natknąłem się na zdjęcia z browarów. Ta strona to: http://www.zpravy.pivovary.info/?page_id=6458
W sumie to nic w tym dziwnego nie ma, ale przypadkiem odnalazłem tam moje zdjęcia wklejane do galerii browar.biz . Ktoś je sobie po prostu...
Comment