Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika warzechow
Wyświetlenie odpowiedzi
Górczewska 228, Wlazł Kotek [zamknięte]
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
-
-
A czy planujecie mieć z beczki Krakonosa i Svijany?
Podpowiem, że do nich trzeba mieć inny typ głowicy (plochý) niż Primator (bajonet)
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziCieszę się, że udało się pokonać trudności. I wielka prośba o podpięcie pszenicznego w pierwszej turze. Primator lager nie jest wybitnym piwem, a kilka godzin później to i tak już nie będzie miało znaczenia
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika warzechow Wyświetlenie odpowiedziW zwiazku z powyższym podpinamy Lagera i Darka, potem przeniczniaka i polotmavego.
Fajnie, że się udało.
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
Comment
-
-
A ja bym nie zmieniał, bo my bedziemy późniejbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziA ja bym nie zmieniał, bo my bedziemy późniejPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziWątpie, żeby 60 primatorów lagerów poszło w przeciągu kilku godzin. Będziemy męczyć tą beczkę do wieczora...Lud żąda pszenicy!Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin Wyświetlenie odpowiedziZawodowcy nie dadzą radyPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Comment
-
-
Spoko ludu, nie bedzie żle. Dzisiaj jest malutki spędzik bez piwnych fanatyków. Podłączamy lagera - i na jutro do wysuszenia zostanie mniej, to pszeniczniak wczesniej wskoczy. Pozostaje też kwestia godzin przybycia. Działamy jutro od 10.00, trudno wyczuć kiedy to się rozkręci. Równie dobrze przed zakonczeniem giełdy mozemy już konczyc lagera. Zobaczymy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziNie zapominaj, że niektórzy zadeklarowali się na butelkowe, a jeszcze jest ciemniak.Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika warzechow Wyświetlenie odpowiedziSpoko ludu, nie bedzie żle. Dzisiaj jest malutki spędzik bez piwnych fanatyków. Podłączamy lagera - i na jutro do wysuszenia zostanie mniej, to pszeniczniak wczesniej wskoczy. Pozostaje też kwestia godzin przybycia. Działamy jutro od 10.00, trudno wyczuć kiedy to się rozkręci. Równie dobrze przed zakonczeniem giełdy mozemy już konczyc lagera. Zobaczymy.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Comment
-
Comment