Dlaczego "Omerta" nie aktualizuje kranów ?
Kupa 3, Omerta
Collapse
X
-
Bo robią to na FB.Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin Wyświetlenie odpowiedziBo robią to na FB.
Panowie z Omerty, może byście coś z tym zrobili?
Comment
-
-
Parę zmian na zagranicznym barze:
Fake Lager - BrewDog
Hadouken - Tiny Rebel
Ageless - Red Willow
Junction Ale - Sambrooks
Chiron - Thornbridge
Ruthless Rye Ipa - Sierra Nevada
Na polskim:
Ognie Szczęścia, Atak Chmielu -Pinta
Centus, Hey Now, Plan T- Pracownia Piwa
Comment
-
-
Aktualizacja:
*Raciborskie
*Dobry wieczór
*Amber Koźlak
*Oto Mata IPA
*Ciechan wyborny
*Żytorillo
Świąteczne Kormoran
*Wiśnia w piwie
*Irlandzkie mocne
*Żywe
*Hey now
*Miodne
*Atak chmielu
*6 SJS
*Santa Paws
*Whisky Cask Cider
*Urban IPA
*Loki
*Bacchus Kriek
*High Wire NZ
*Blanche de namur
*Gauloise Brune
*Kasteel Hoppy
*Rogue Chocolate Stout
*Circus of sour
*Unleash the yeast - Pilsner
*Harvest IPA
*Jack Hammer
Zapraszamy
Comment
-
-
Weekend się rozpoczął, a my proponujemy:
*Unleash the yeast American Ale
*Traditional cider
*The Big Top - Magic Rock
*Urban IPA
*Bacchus Framboie
*Southern Harvest IPA
*Blanche de namur
*Kasteel Hoppy
*Triple Moine
*O'Hara Stout
*Pumphouse Sambrooks
*Halcyon
*Jack Hammer
*Brackie
*Apetyt na życie
*Amber Koźlak
*Dobry wieczór
*Lubuskie
*Oto Mata IPA
*Wiśnia w piwie
*Zawiercie bursztynowe
*Irlandzkie mocne
*Żywe
*Dwa smoki
*Raciborskie miodowe
*Atak chmielu
*Crack
Zapraszamy
Comment
-
-
Zanim dojedziesz i tak się zmieni
Na FB jest repertuar z 18 stycznia. Jest tam też poczekalnia.
To samo dotyczy House of Beer - mają nawet coś na kształt menu znanego ci z Piwnego Pomorza.Last edited by Pendragon; 2014-01-21, 14:13.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maykel Wyświetlenie odpowiedziZ zagranicznego baru zniknęły 2 pompy. Ciekawe czy na stałe czy to tylko chwilowe?
Zaraz zorientuję się w sytuacji i dam znać.Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Zniknęły bo słabo się sprzedawały ot i co.„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pizmak666 Wyświetlenie odpowiedziZniknęły bo słabo się sprzedawały ot i co.
Czy sam to wymyśliłeś ?Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Sam sobie to wymysliłem siedząc z drugiej strony baru i obserwując co się sprzedaje. Jakiejś wielkiej filozofii chyba w tym nie ma.„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pizmak666 Wyświetlenie odpowiedziSam sobie to wymysliłem siedząc z drugiej strony baru i obserwując co się sprzedaje. Jakiejś wielkiej filozofii chyba w tym nie ma.
Ja niestety (z racji odległości) bywam tu rzadko.
Ps. Wydaje mi się, że od czasu rezygnacji Jacka z menedżerowania w Omercie zmniejszyła się rotacyjność podpinanych piw. Macie podobne odczucia?Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Antylop Wyświetlenie odpowiedziPs. Wydaje mi się, że od czasu rezygnacji Jacka z menedżerowania w Omercie zmniejszyła się rotacyjność podpinanych piw. Macie podobne odczucia?
A co do menadżerowania przez Jacka to mam nadzieję, że już wkrótce znowu pokaże co potrafi.
Comment
-
Comment