Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arturporada
PREMIERA! Ekskluzywnie specjalnie dla nas Browar Świński Ryjek, uderza z bardzo pijalną produkcją.
Mamy zaszczyt zaprezentować DORADA PAMPEANA, PAMPAS GOLDEN ALE!
Cechuje się delikatną i umiarkowaną goryczką, dobrym balansem i słodowym aromatem. Przebijające się owocowe nuty idealnie współgrają w tym głęboko złocistym piwie.
Na tą pogodę to idealna opcja
alk. 4.5
blg. 12
Pintę wykończyliśmy w sobotę, za nią podpięto Imperial IPĘ Brokreacji (The Fighter), pojawiła się na kranie obok Fabrica Rara z zielonym pieprzem. Przekąsek brak, można zjeść za to burgera z ośmiornicą w bułce biszkoptowej
Ostatnia zmiana dokonana przez ART; 2016-06-06, 14:20.
Osada Basznia Dolna na Roztoczu od wakacji 2022 roku oferuje pod swoją marką "Rarytasy z Roztocza" 4 piwa z Wasosza. To akurat na FB ma opisany alk. na poziomie 4,5%, więc to zapewne jakaś mało wymyślna 10°-tka. Etykieta jedna na wszystkie piwa, jak na zdjęciu poniżej. Do tego flamastrem...
Jak w temacie, dla mnie coś nowego. Jak do tej pory z Raciborza spotkałem p/w tylko z zamkowego. Niestety wszystko jest w kawałkach, najlepszy okaz jest cały ale brak mu rączki. Reszta w częściach, sporo spodów, rączek itd. Myślę że pojemność to 0.3-0.4 L. Wiadomo że technologia idzie...
Tuż pod kaskadami za olbrzymim pomnikiem Tamaniana, od tamtego roku działa browar restauracyjny T Philosophy..
Najbliższa okolica jest pełna turystów, więc działalność restauracji jest ukierunkowana wybitnie pod nich oraz generalnie dla osób z grubym portfelem.
Kolejny z mikrusów w Ivano- Frankivsku, mimo że jest umiejscowiony blisko centrum, zupełnie utaił swoją bytność. Gdyby nie to, że był z nami miejscowy człowiek, to zapewne bym tam nie trafił.
Od podstaw zbudowana niedawno hala, skrywa praktycznie w jednym pomieszczeniu technologię...
Comment