Dlaczego nie zgłaszasz w odpowiednim temacie?
Gdańsk, Szafarnia 9, Brovarnia
Collapse
X
-
Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin Wyświetlenie odpowiedziDlaczego nie zgłaszasz w odpowiednim temacie?
Mogę zgłosić i tam, co mi szkodziPiwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Antylop Wyświetlenie odpowiedziPiwo 0,5 L kosztuje teraz 14 zł.
A dlaczego nie 40 zł, jak szaleć to szaleć w końcu to sezon i wakacje.
Marketingowo i psychologicznie za taką cenę to musi być coś!Kto piwa nie pije ani nie smakuje, ten już jest wariat albo zwariuje.
Wódeczka? Nie dziękuję, żony i piwa nie zdradzam ...
Comment
-
-
Przez te "zwycięskie remisy" i inne "...dzikie węże" na Euro 2016 oraz upały trochę im się po...zajączkowało .
Z drugiej strony, skoro tam i tak bywają głównie goście z Vaterlandu, to czy cena EUR 3,14 za kufel piwa robi wrażenie...?
Comment
-
-
Zgadza się. Knajpa nie jest nastawiona na polskiego klienta, no chyba że jakiegoś celebrytę lub notabla, stąd takie, a nie inne ceny. Da się to mocno wyczuć odwiedzając lokal i patrząc na miny kelnerek, gdy na powitanie mówi się do nich "dzień dobry", a nie 'Guten Tag", czy "Hi".
Comment
-
-
Ceny podnieśli bo zaczął się sezon byłem tam w kwietniu i cena za kufel 0,5 wahała się od 9 do 10 zł w zależności od rodzaju piwa.Pszenica np była za 9zł.
Dla porównania w Lubrowie ( ceny z 25-06 ) Pils za 9 zeta Keller za 9,50 , Zachmielacz za 10 a Gagat (stout) za 11 zł.
Dobre i w niezłych cenach.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wojtek_63 Wyświetlenie odpowiedziCeny podnieśli bo zaczął się sezon byłem tam w kwietniu i cena za kufel 0,5 wahała się od 9 do 10 zł w zależności od rodzaju piwa.Pszenica np była za 9zł.
Dla porównania w Lubrowie ( ceny z 25-06 ) Pils za 9 zeta Keller za 9,50 , Zachmielacz za 10 a Gagat (stout) za 11 zł.
Dobre i w niezłych cenach.
Chyba trafiłeś na jakąś promocję dla polskich klientówPiwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
To chyba w tenisa kobiecego. Zgadza się - kwiecień, ale roku 2015.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziTo chyba w tenisa kobiecego. Zgadza się - kwiecień, ale roku 2015.Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Carlo22 Wyświetlenie odpowiedziJa wolę konkurencję, mają lepsze piwa
Comment
-
-
W sobotę ok. 19 full na ogródku. Kolejki przed wejściem. Zabiegana obsługa, ale sprawna. Drogo. Światowo. Red AIPA o aromacie, proszę nie bić, zupy ogórkowej zabielanej śmietaną, posypanej koperkiem (wybaczcie skojarzenie, obiecałem że je tu wpiszę) Goryczka całkiem przyjemna, ale aromat zbyt wyuzdany w kontekście piwnym jak dla mnie.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment