Żadne tam RIS-y, saisony czy flamandzkie - porter łódzki z beczki to jest dopiero wiadomość dekady
Łódź, 6 sierpnia 1/3, Piwoteka Narodowa
Collapse
X
-
-
Czwartkowe piwo:
1. Opat Bitter
2. BrewDog Hardcore IPA
3. Bursztynowe Browar Staromiejski
4. IPA Browar Artezan
5. Porter Browary Łódzkie
6. Sweet Cow AleBrowar
7. Saison Dupont Bio Brasserie Dupont
8. A la Grodziskie Browar PINTA
9. St Peters Best Bitter
11. Straffe Hendrik QuadrupelPiwoteka
Łódź, ul. 6 Sierpnia 1/3,
www.piwoteka.pl
Sklep Piwoteki na Facebooku
Piwoteka Narodowa na Facebooku
Piwoteka Narodowa na G+
Дед Мороз (Dziadek Mróz)
Browar Piwoteka
Comment
-
-
Dopiero co podłączyliśmy Jaipur IPA z Thronbridge'a i Libertine Black Ale z BrewDoga
WaszePiwoteka
www.piwoteka.pl
Piwoteka Narodowa na G+
Дед Мороз (Dziadek Mróz)
Browar Piwoteka
Comment
-
-
A my chcieliśmy dziś skromnie poinformować, że 10 maja m. in. w Piwotece Narodowej premiera niesamowitego projektu Browar Pinta-AleBrowar-Piwoteka Narodowa:
„Współpraca z innymi da wszystkim więcej korzyści niż ciągłe przepychanki.” Tak w styczniu postulowałem o więcej otwartości wśród piwnej elity w naszym kraju. Chciałem bardzo, by znalaz…
WaszePiwoteka
www.piwoteka.pl
Piwoteka Narodowa na G+
Дед Мороз (Dziadek Mróz)
Browar Piwoteka
Comment
-
-
No i teraz jest problem - do jakiego browaru przyjdzie przypisać to piwo?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziNo i teraz jest problem - do jakiego browaru przyjdzie przypisać to piwo?Piwoteka
www.piwoteka.pl
Piwoteka Narodowa na G+
Дед Мороз (Dziadek Mróz)
Browar Piwoteka
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziProblem to będzie, jak Was UOKiK weźmie za d**ę, traktując to jako zmowę kartelową w segmencie browarów kontraktowych .Piwoteka
www.piwoteka.pl
Piwoteka Narodowa na G+
Дед Мороз (Dziadek Mróz)
Browar Piwoteka
Comment
-
-
Podejrzewam, że to będzie tylko w beczkach.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Na facebook'owym profilu sklepu Piwoteki pojawiła się dzisiaj informacja również o wersji butelkowej
Od siebie zaś dodam tyle, że już nie mogę się doczekać i mam nadzieję, że w tej współpracy nie ujawni się zdolność do robienia premiery bez piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Szynszyl Wyświetlenie odpowiedziNa facebook'owym profilu sklepu Piwoteki pojawiła się dzisiaj informacja również o wersji butelkowej
Od siebie zaś dodam tyle, że już nie mogę się doczekać i mam nadzieję, że w tej współpracy nie ujawni się zdolność do robienia premiery bez piwaPiwoteka
www.piwoteka.pl
Piwoteka Narodowa na G+
Дед Мороз (Dziadek Mróz)
Browar Piwoteka
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piwoteka Wyświetlenie odpowiedziBędzie i beczka i butelka. I będzie ich dość dużo i w normalnej dystrybucji, więc dostępność powinna być satysfakcjonująca.Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Premiery, premiery, premiery
20 kwietnia zapraszamy na premierę Oto Mata IPA z Browaru Pinta, zaś 3 maja na King of Hop z AleBrowaru.
WaszePiwoteka
www.piwoteka.pl
Piwoteka Narodowa na G+
Дед Мороз (Dziadek Mróz)
Browar Piwoteka
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piwoteka Wyświetlenie odpowiedzi20 kwietnia zapraszamy na premierę Oto Mata IPA z Browaru Pinta (...).
Comment
-
Comment