Nocleg po czeskiej stronie Szklarskiej Poręby.

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• ART
    Powódź 2024 a browary w Czeskiej Republice
    ART
    Krakus założył wątek o polskich browarach na terenach objętych żywiołem powodziowym
    https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...ce#post2342029

a za naszą południową granicą w Czechach niestety też kilka browarów padło ofiarą wielkiej wody:...
    2024-09-17, 20:37
  • dadek
    Poręba, Fabryczna 9, Browar Moon Lark
    dadek
    Szlajając się w końcu marca po Śląsku nie mogłem ominąć kolejnego nowego browaru. Choć działa od jesieni 2022 jest już dobrze znany piwoszom z całej Polski, tak jak i jego założyciel Paweł Masłowski, wiele lat pracujący dla Pinty w Browarze na Jurze w odległym o 8 km Zawierciu. Dzięki...
    2024-04-13, 01:37
  • pebejot
    Jelenia Góra, Pocztowa 8, Pizzeria Gazownia
    pebejot
    Pizzeria i bar w samym centrum Jeleniej Góry u bram Starego Miasta.
    Lokal jest ukryty w podwórku, trzeba wejść przez bramę.

Oprócz całkiem dobrej pizzy w lokalu można napić się piwa z byłego Wleńskiego, a obecnie Jeleniogórskiego browaru Dolina Bobru.
    Z kranu leje...
    2024-01-23, 15:25
  • Ahumba
    Żoliborz, Popiełuszki 19/21, Stołeczna
    Ahumba
    2 lokale ubyły pod tym adresem w ostatnim czasie ale i 2 nowe powstały. Pierwszy z nich Stołeczna znajduje się na pierwszym piętrze pawilonu vis a vis okien Czeskiej Piviarni. Gdy dotarłem tam ok. 16 było jeszcze zamknięte. Otwierali od 17, ale gdy wychodziłem z Czeskiej nie nadawałem się...
    2025-03-09, 09:58
  • MateuszTyczka
    Pokoje Koszęcin
    MateuszTyczka
    Witam proszę rezerwować pokoje

Płatne u krecika
    90 zlotych za dzien

1.apartament (małżeńskie łóżko i kanapa rozkładana, można ewentualnie dać jedną dostawkę) więc zmieści 4-5 osób
    Z balkonem i aneksem kuchennym i grillem gazowym na balkonie...
    2024-07-23, 11:27
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...