Nie ma czegoś takiego
Harrachov obfituje w miejsca noclegowe, coś tam zawsze znajdziesz.
A i piwnie jest bardzo dobrze - zobacz sobie moją mapę Libereckiego kraju.
Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2013-06-09, 19:01.
Plusy:
- tanio
- cisza, spokój
- 2 minuty na przystanek kolejowy, więc jeśli chce się jechać gdzieś dalej, to idealne miejsce
- na miejscu restauracja z czeską kuchnią (z piwami niestety gorzej - koncernówka)
- na pobliskiej stacji jest (przynajmniej kiedyś była) sezonowa knajpka z Konradem
Wylądowałam w Jerzykowicach Wielkich. Kudowa, Nàchod, te sprawy Po polskiej stronie, bida panie, po czeskiej Kauflanda zaliczylem, skrzynkę napelnilem, wakacji nie spędzę przy porterze z Cieszyna
Volenti Non Fit Iniuria//Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Szlajając się w końcu marca po Śląsku nie mogłem ominąć kolejnego nowego browaru. Choć działa od jesieni 2022 jest już dobrze znany piwoszom z całej Polski, tak jak i jego założyciel Paweł Masłowski, wiele lat pracujący dla Pinty w Browarze na Jurze w odległym o 8 km Zawierciu. Dzięki...
2 lokale ubyły pod tym adresem w ostatnim czasie ale i 2 nowe powstały. Pierwszy z nich Stołeczna znajduje się na pierwszym piętrze pawilonu vis a vis okien Czeskiej Piviarni. Gdy dotarłem tam ok. 16 było jeszcze zamknięte. Otwierali od 17, ale gdy wychodziłem z Czeskiej nie nadawałem się...
1.apartament (małżeńskie łóżko i kanapa rozkładana, można ewentualnie dać jedną dostawkę) więc zmieści 4-5 osób
Z balkonem i aneksem kuchennym i grillem gazowym na balkonie...
Comment