Szukam noclegu dla 4-osobowej rodziny. Polecicie coś ciekawego, miejsce z dobrym piwem wskazane . Może być miejscowość bądź konkretny pensjonat.
Nocleg po czeskiej stronie Szklarskiej Poręby.
Collapse
X
-
Nocleg po czeskiej stronie Szklarskiej Poręby.
Last edited by dyczkin; 2013-06-09, 17:24.Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Tagi: brak
-
-
Nie ma czegoś takiego
Harrachov obfituje w miejsca noclegowe, coś tam zawsze znajdziesz.
A i piwnie jest bardzo dobrze - zobacz sobie moją mapę Libereckiego kraju.Last edited by Pendragon; 2013-06-09, 19:01.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
No tak, miało być, w okolicach Szklarskiej PorębyVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Po przejrzeniu Twojej mamy widzę, że trochę od Harrachova trzeba by się oddalićVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Spałem tu:
Minus
- 45 minutowy spacer do Harrachova,
(ale w sezonie jest tam kilka kursów autobusów)
Plusy:
- tanio
- cisza, spokój
- 2 minuty na przystanek kolejowy, więc jeśli chce się jechać gdzieś dalej, to idealne miejsce
- na miejscu restauracja z czeską kuchnią (z piwami niestety gorzej - koncernówka)
- na pobliskiej stacji jest (przynajmniej kiedyś była) sezonowa knajpka z Konradem
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin Wyświetlenie odpowiedziPo przejrzeniu Twojej mamy widzę, że trochę od Harrachova trzeba by się oddalić
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziCo, taki wybredny?Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Comment
-
-
Wylądowałam w Jerzykowicach Wielkich. Kudowa, Nàchod, te sprawy Po polskiej stronie, bida panie, po czeskiej Kauflanda zaliczylem, skrzynkę napelnilem, wakacji nie spędzę przy porterze z CieszynaVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin Wyświetlenie odpowiedziWylądowałam w Jerzykowicach Wielkich. Kudowa, Nàchod, te sprawy
Comment
-
Comment